Solgar

Основна назва: Solgar
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: www.solgar.ua
Опис діяльності: Официальные представители БаДов в Украине.

Варус

Основна назва: Варус
Інші назви: Омега ТОв
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети

Опис діяльності: Сеть супермаркетов

ТОВ "СТАР ФУДС"

Основна назва: ТОВ "СТАР ФУДС"
Інші назви: ТМ "Хлібарський"
Сайт: khlibarsky.nethouse.ua

Опис діяльності: Хлебобулочное производство

Корица MSC agency

Основна назва: Корица MSC agency
Інші назви: Корица
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.korica.ua

Опис діяльності: Ивент-агентство, организация мероприятий и BTL-активностей

студия мебели вулиця Космічна, 53а, Дніпро́, Дніпропетровська...

Основна назва: студия мебели вулиця Космічна, 53а, Дніпро́, Дніпропетровська область,
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Регіон роботи: Дніпро

Опис діяльності: Дизайн и производство мебели

Медуша

Основна назва: Медуша
Інші назви: ООО "Партнер Декор", Partner Decor, Medusha
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: medusha.org
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: ТМ "Медуша", medusha и partnerdecor - это одна компания. Владелец некий Владислав. Отзыв мой основан на посещении собеседования. Состоялось таковое в выходной день, перед началом интервью нужно заполнить анкету, последние пункты которой содержат такие вопросы: Ваша идеальный день через 25 лет? и сочинение на тему "мальчик и скрипка":) Продолжать?:) Уважаемые, хотя возможно вас уважать не за что, если вы уж и приглашает кандидатов на собеседования в выходной день и они приходят- что доказывает их начальную лояльность к данному мероприятию, то: 1) Если собеседование проводилось с интервьюером Евгенией в...

МУЛЬТИЛІНГВО

Основна назва: МУЛЬТИЛІНГВО
Інші назви: MULTILINGVO, ТОВ "МУЛЬТИЛІНГВО"
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: multilingvo.com
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердичів, Вінниця, Дніпро, Конотоп, Луцьк, Миколаїв, Харків

Опис діяльності: MULTILINGVO — освітній проєкт, що спеціалізується на навчанні англійської мови для дорослих в онлайн та офлайн-форматах. Ми працюємо з такими напрямами: • індивідуальні заняття з репетиторами; • корпоративне навчання та мовна підготовка команд; • практичний англійський для роботи, бізнесу, переїзду та повсякденного спілкування; • сучасні методики навчання, орієнтовані на результат і реальне застосування мови. Наша мета — зробити вивчення англійської мови ефективним, структурованим і корисним у реальному житті.

Ремонт стартеров и генераторов Киев

Основна назва: Ремонт стартеров и генераторов Киев
Інші назви: Ремонт автомобильных стартеров и генераторов
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: starters.kiev.ua
Опис діяльності: Приведу в пример работу консультанта. Вам необходимы знания в сфере автомобильной механики и опыт работы в подобных компаниях(сервисах). Ваша задача оценивать и исполнять потребности клиента.

ГлобалБуд Юкрейн

Основна назва: ГлобалБуд Юкрейн
Інші назви: ТОВ "ГлобалБуд Юкрейн"
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: gbu-ua.com
Опис діяльності: Разрешение на строительство, ввод в эксплуатацию, БТИ, земельные вопросы, инженерная деятельность

Viking Group Company

Основна назва: Viking Group Company
Інші назви: ООО "Драгон Стил", ООО "Миротранс", ООО "Драгон Енерджи", ООО "Тайгер Стил"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіон роботи: Дніпро

Опис діяльності: Группа компаний «Viking Group Company» успешно работает на рынке Украины в сферах строительства, светодиодного освещения и логистики