Интернет-магазин FOZI
Інші назви: FOZI, ФОЗИ, FOZI.COM.UA, ФОЗІ
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: fozi.com.ua
Регіони роботи: Київ, Львів
Опис діяльності: Крупнейший украинский онлайн магазин IT, цифровой, бытовой техники, мобильной телефонии, потребительской электроники и аксессуаров. Интернет-магазин FOZI работает по всей территории Украины и имеет 24 склады по всем регионам.
Інші назви: FOZI, ФОЗИ, FOZI.COM.UA, ФОЗІ
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: fozi.com.ua
Регіони роботи: Київ, Львів
ESCO
Основна назва: ESCO
Інші назви: Hot mobile
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Работа на Израиль. Продажа телефонной связи Hot Mobile, домашнего интернета Hot и новых моделей телефонов.
Інші назви: Hot mobile
Опис діяльності: Вывоз мусора
rabotalab
Основна назва: rabotalab
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Луганськ, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чернігів, Чернівці
Опис діяльності: Организация общения на европейских и американских площадках.
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Опис діяльності: Организация общения на европейских и американских площадках.
G4S
Основна назва: G4S
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Опис діяльності: Всё соответствует договорённости, работа полностью официальная, зп белая, так что я спокоен, что на пенсию у меня капает. Я доволен что платят вовремя и особенно, что могу чувствовать себя уверенным в завтрашнем дне, так как компания международная и всё на высоком уровне и по стандартам. Привёл сюда троих друзей)
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
ЭкоФарм
Основна назва: ЭкоФарм
Інші назви: Протефлазид, Имунофлазид,Флавозид
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: www.Ecopharm.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Продает и производит лекарства без особой доказательной базы. Все на "травах"
Інші назви: Протефлазид, Имунофлазид,Флавозид
Евротрейдинг-Украина, ООО
Основна назва: Евротрейдинг-Украина, ООО
Інші назви: GIDROLICA
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Опис діяльності: производитель строительных материалов для водоотведения и благоустройства территории
Інші назви: GIDROLICA
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші