Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины
Список работодателей Всего: 18814
Софіт Світло
Основное название: Софіт Світло
Сайт: sofitsvitlo.com.ua
Описание деятельности: Магазин світильників «Софіт Світло», а також інтернет магазин www.sofitsvitlo.com.ua є частиною торговельно-роздрібної мережі магазинів фірми "Аркон". Торговий зал магазину «Софіт Світло» якісно представляє колекції світильників провідних європейських виробників. Новий торговий зал магазину "СОФІТ" знаходиться у центральній частині міста Дніпро за адресою вул. Липинського В'ячеслава, 18. Зручний під'їзд для покупців на власному авто – жвава магістраль з реальною нагодою припаркувати поряд свій автомобіль. "Крокова" доступність для всіх, хто знаходиться в центрі міста (Поряд ЦУМ, ТЦ...
Сайт: sofitsvitlo.com.ua
ТопМатч
Основное название: ТопМатч
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: bresser-ukraine.com.ua
Описание деятельности: На нашій платформі ви знайдете все, що потрібно для захоплюючого світу азартних ігор та ставок на спорт. Ми - ТопМатч, відома та довірена компанія в індустрії, що працює з 1999 року, і наша мета - зробити ваш досвід гри найзручнішим і найцікавішим. Наш веб-сайт і мобільний додаток призначені для зручності користувачів. Ми піклуємося про ваш комфорт, створюючи інтерфейс, який легко зрозуміти навіть початківцям. На ТопМатч ви знайдете широкий вибір ігор, починаючи від популярних слотів до класичних настільних ігор. Наше онлайн-казино - це місце, де ви можете насолодитися азартом без будь-яких...
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: bresser-ukraine.com.ua
Dr.Hill
Основное название: Dr.Hill
Другие названия: massages com ua
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: massages.com.ua
Описание деятельности: Dr.Hill пропонує інтенсивний та ефективний масаж, який швидко знімає загострення, відновлює після тренувань і допомагає позбутися хронічних проблем. Наші фахівці з медичною освітою використовують найкращі техніки для досягнення максимально швидких результатів.
Другие названия: massages com ua
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: massages.com.ua
Akvantis
Основное название: Akvantis
Другие названия: професійні системи очищення води
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: akvantis.com.ua
Описание деятельности: Akvantis — це компанія, яка прагне змінити ваше сприйняття важливості чистої води для здоров'я та добробуту. Ми поєднуємо передові технології з турботою про клієнтів, пропонуючи найкращу продукцію для очищення води у побуті та на підприємствах. На нашому сайті представлений широкий вибір професійних систем для очищення питної води від всесвітньо відомих виробників Ecowater та Bluewater. Завітайте до наших шоурумів у Києві, Дніпрі, Одесі та Львові, щоб на власні очі переконатися в ефективності наших систем водоочищення.
Другие названия: професійні системи очищення води
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: akvantis.com.ua
ТОВ "Лаб Сервіс"
Основное название: ТОВ "Лаб Сервіс"
Другие названия: ТОВ "Ерба Діагностикс Україна", ТОВ "Медуа", ТОВ "Фарм-контакт"
Сайт: lab-service.ua
Описание деятельности: Торгівля мед. обладнанням та ін. мед. матеріалами
Сайт: lab-service.ua
Описание деятельности: Торгівля мед. обладнанням та ін. мед. матеріалами
Rama
Основное название: Rama
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: rama.kyiv.ua
Описание деятельности: Оконная компания Rama - это команда опытных профессионалов и ваш проверенный партнер в выборе окон, которая предлагает широкий ассортимент качественных металлопластиковых окон для вашего дома. Ответственные специалисты понимают, что выбор оконных конструкций - это важное решение, поэтому предлагают только лучшие решения с учетом вашего бюджета и всех потребностей.
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: rama.kyiv.ua
Green Doctor
Основное название: Green Doctor
Сайт: greendoctor.ua
Описание деятельности: Green Doctor – компанія, яка знає все про зелені насадження. Про те, як їх треба створювати, як їх доглядати, забезпечувати захист і лікування від хвороб і шкідників. Ми намагаємося зробити все, щоб ваш газон, ландшафтний дизайн, сад та будь-які інші рослини не просто виглядали красиво, а були здоровими.
Сайт: greendoctor.ua
Noname - Digital Agency
Основное название: Noname - Digital Agency
Сфера деятельности: Услуги
Сайт: noname.digital
Описание деятельности: Noname – Digital Agency. Ми – IT агентство, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення, мобільних додатків, веб-сайтів, чат-ботів та інших IT-продуктів. Зверніться до нас для вирішення будь-яких завдань з розвитку технологій та діджиталізації для вашого бізнесу.
Сфера деятельности: Услуги
Сайт: noname.digital
Ggpokers
Основное название: Ggpokers
Другие названия: Ggpoker
Сайт: ggpokers.com.ua
Описание деятельности: GGPokers - ваш надійний партнер у світі покеру! Ми пропонуємо вам не просто платформу для гри, але й цілий покерний світ, де кожен може знайти для себе щось цікаве та захоплююче. Наш покерний клієнт https://ggpokers.com.ua/ дозволить вам насолоджуватися найпопулярнішими варіаціями гри, а також екзотичнішими форматами, які не залишать вас байдужими. Будьте впевнені, що на GGPokers ви знайдете гру на свій смак та зможете розкрити свій покерний потенціал!
Другие названия: Ggpoker
Сайт: ggpokers.com.ua
Miss Diamond
Основное название: Miss Diamond
Другие названия: Miss Diamond Ukrainian Brand
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: www.instagram.com
Описание деятельности: Miss Diamond один з найвідоміших українських брендів дизайнерки Аліни Маленької. За 6 років існування, бренд зробив собі ім'я кращого в українському люкс- сегменті. Наші колекції - це преміум якість і індивідуальний підхід до кожного. Наша репутація - це тисячі задоволених клієнтів, серед яких багато зірок шоу-бізнесу та блогінгу.
Другие названия: Miss Diamond Ukrainian Brand
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль