Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины
Бест-Тайм
Основное название: Бест-Тайм
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: best-time.biz
Описание деятельности: Хочете придбати надійний та елегантний годинник? У перевіреному інтернет-магазині Бест-Тайм ви знайдете вражаючий асортимент якісних годинників різних стилів, від класичних до спортивних, від водонепроникних до механічних моделей. Зручний сайт пропонує вам можливість купити годинники інтернет магазин, які відповідають вашому смаку та потребам. Онлайн магазин годинників відомий своєю широкою гамою продукції від провідних світових брендів. Завдяки великому вибору каталогу провідні фахівці компанії прагнуть задовольнити навіть найвибагливіших клієнтів, тож ви можете бути впевнені в якості та надійності...
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: best-time.biz
ІНТЕХ МЕХАНИКА, ТОВ
Основное название: ІНТЕХ МЕХАНИКА, ТОВ
Другие названия: INTECH GROUP
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт: itg.net.ua
Регион работы: Днепр
Описание деятельности: Обходьте стороною цю організацію, вони переїхали з Харкова, та розташувалися на території Агрегатного заводу. Керівник Олександр пропонує попрацювати, та потім кидає на гроші. Подивіться - у них постійно відкриті вакансії одні і ті ж самі. Шахраї.
Другие названия: INTECH GROUP
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт: itg.net.ua
Регион работы: Днепр
Еніта
Основное название: Еніта
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: enita.com.ua
Описание деятельности: Еніта - це провідний інтернет-магазин підлогових покриттів в Україні з більш ніж 10-річним досвідом роботи. Наш магазин пропонує широкий вибір високоякісних підлогових покриттів для дому, офісу та комерційних приміщень. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, гарантуючи високу якість кожного товару. Наш асортимент включає ламінат, паркетну дошку, вінілові покриття, ковролін і багато іншого, що дає нам змогу задовольнити будь-які потреби та вподобання клієнтів. Наші консультанти готові допомогти з вибором відповідного покриття, враховуючи особливості приміщення, бюджет і переваги в дизайні.
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: enita.com.ua
Smart Climate Group
Основное название: Smart Climate Group
Сайт: conditioner-service.com.ua
Описание деятельности: Чтобы система кондиционирования воздуха прослужила долгие годы, важно как минимум два раза в год проверять ее на неисправности. Случается, что человек может не знать о выходе из строя механизма, поэтому в этом деле поможет квалифицированный мастер по ремонту домашних и бытовых кондиционеров. Такой проверенный специалист работает в компании ремонт кондиционеров Киев и берется за починку любых моделей климатических систем. Ориентация сервиса Smart Climate Group на интересы каждого клиента способствует возможности предоставления первоклассных услуг по оперативной наладке и полноценном ремонте...
Сайт: conditioner-service.com.ua
osanclinic
Основное название: osanclinic
Другие названия: КЛІНІКА ВЕРТЕБРОЛОГІЇ, ОРТОПЕДІЇ ТА НЕВРОЛОГІЇ В КИЄВІ
Сайт: osanclinic.com.ua
Описание деятельности: КЛІНІКА ВЕРТЕБРОЛОГІЇ, ОРТОПЕДІЇ ТА НЕВРОЛОГІЇ В КИЄВІ Діагностика та лікування захворювань хребетного стовпа та суглобів, зв'язок та сухожиль, УЗД і ЕНМГ-діагностика, фізіотерапія, лікувальний масаж, акупунктура.
Другие названия: КЛІНІКА ВЕРТЕБРОЛОГІЇ, ОРТОПЕДІЇ ТА НЕВРОЛОГІЇ В КИЄВІ
Сайт: osanclinic.com.ua
Салон Центр Дверей у Києві
Основное название: Салон Центр Дверей у Києві
Сайт: maps.app.goo.gl
Описание деятельности: Міжкімнатні двері Київ допоможуть просто та швидко створити затишок у вашому власному помешканні. Дверні системи відіграють важливу роль у створенні затишку та комфорту у будь-якому приміщенні. У Салон Центр Дверей ви знайдете великий вибір високоякісних вхідних та міжкімнатних дверей, які ідеально впишуться в інтер'єр вашого дому.
Сайт: maps.app.goo.gl
Hookah cat
Основное название: Hookah cat
Другие названия: ТОВ HOOKAH CAT
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: hookahcat.com.ua
Описание деятельности: Компанія з продажу електронних сигарет, под систем і рідин для них. Також кальянів і тютютюну для кальяна в Україні.
Другие названия: ТОВ HOOKAH CAT
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: hookahcat.com.ua
Atlantic UA
Основное название: Atlantic UA
Другие названия: Атлантік Гейзер, Укратлантік
Сайт: atlantic-ua.com.ua
Описание деятельности: Компанія спеціалізується на виробництві опалювальної та водонагрівальної техніки: бойлери, газові колонки, проточні водонагрівачі, тепла підлога, рушникосушарки. Має завод в Одесі та багато представництв по всій Україні з головним офісом в Києві.
Другие названия: Атлантік Гейзер, Укратлантік
Сайт: atlantic-ua.com.ua