Вадим Опескин
Основна назва: Вадим Опескин
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Опис діяльності: Вадим Опескин - компьютерный мастер с активным опытом работы уже 15 лет. Компьютерная помощь любой сложности, как начинающим, так и пользователям выше среднего уровня.
Джейсик Украина
Основна назва: Джейсик Украина
Інші назви: Оборудование для сварки.
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: jasic.ua
Опис діяльності: ООО "Джейсик Украина" - единственный официальный дилер сварочного оборудования бренда JASIC. Ручная дуговая сварка, аргонно-дуговая сварка, сварочные полуавтоматы, плазморезы, автоматическая сварка и т.д. Наши преимущества: большой выбор сварочного оборудования; 100% оригинальное происхождение товаров, официальная гарантия от производителя 12 месяцев, приятные цены. Также у нас есть собственный сервисный центр, который осуществляет гарантийное обслуживание купленного у нас сварочного оборудования, а также его сопровождение и ремонт.
Інші назви: Оборудование для сварки.
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: jasic.ua
«УКРЭКОЛЕС»
Основна назва: «УКРЭКОЛЕС»
Сайт: ukrekoles.com.ua
Опис діяльності: Компания УкрЭкоЛес является производителем и поставщиком пиломатериалов для отделочных и строительных работ. Для изготовления пиломатериалов используются хвойные породы дерева, ясеня, липы, дуба, ольхи. Компания УкрЭкоЛес - производитель и поставщик таких пиломатериалов из дерева: - блок-хаус - вагонка - брус (свежепиленный, строганный) - имитация бруса (фальш брус) - деревянные лестницы - полковые доски (лежаки) - наличники - OSB (ОСП) - плинтусы - доски для пола - обшивка балконов ...
Сайт: ukrekoles.com.ua
Greative Mind
Основна назва: Greative Mind
Сфера діяльності: Послуги: Телебачення, радіо
Сайт: greativemind.com
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Чернігів
Опис діяльності: Greative mind – не просто компанія, а команда друзів, які створюють трендові, незабутні проекти для YouTube! У нашій команді працюють найкращі креативники з усього світу: Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки.
Сфера діяльності: Послуги: Телебачення, радіо
Сайт: greativemind.com
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Чернігів
ТПП ООО Будавтотранс ЛТД
Основна назва: ТПП ООО Будавтотранс ЛТД
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: www.b-trans.com.ua
Опис діяльності: Восстановление и ремонт деталей промышленных предприятий. Изготовление металлоизделий, продажа товаров и услуг.
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Куратор Киевского района
Основна назва: Куратор Киевского района
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Опис діяльності: Кушнир В.Н. как же ты достал!! Нельзя быть таким правильным!!!
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Опис діяльності: Кушнир В.Н. как же ты достал!! Нельзя быть таким правильным!!!
АКВАПРИНТ
Основна назва: АКВАПРИНТ
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Опис діяльності: Доброго дня!Звернувся в дану компанію для уф друку логотипу на шкірі .Жодної нормальної консультації не надали ,в процесі роботи замість уф друку зробили звичайне гравірування на шкірі,взяли за то оплату -200гр....Одним словом змарнували тільки виріб.
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
ТОВ київградосервіс
Основна назва: ТОВ київградосервіс
Інші назви: київградосервіс
Сайт: www.kievgradoservis.com.ua
Опис діяльності: Бо тут не платять заробітну плату, бо тут не має офіційного працевлаштування. Допомога при поверненні заборгованості з заробітної платні, захист трудових та інших прав. Профспілка "Асоціація праці". 063-417-43-30; [email protected].
Інші назви: київградосервіс
Сайт: www.kievgradoservis.com.ua