Група компаній "ПлазмаТек"
Основна назва: Група компаній "ПлазмаТек"
Інші назви: ПрАТ «ПлазмаТек»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: www.plasmatec.com.ua
Регіон роботи: Вінниця
Опис діяльності: Компанія - ПрАТ «ПлазмаТек» є виробником зварювальних електродів, виробничий випуск яких складає понад 2000 тон на місяць. Компанія «ПлазмаТек» займає більше третини українського ринку зварювальних електродів. Висока якість продукції дозволяє успішно здійснювати поставки продукції на експортні ринки Білорусії, Молдавії, Румунії, Польщі, Латвії, Чехії. Використовуючи інноваційні технології і системний підхід, наша компанія забезпечує споживачів зварювальними матеріалами найвищої якості. Основними споживачами продукції «ПлазмаТек» є: будівельні компанії; нафто- і газодобувні галузі; ...
Інші назви: ПрАТ «ПлазмаТек»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: www.plasmatec.com.ua
Регіон роботи: Вінниця
Дебют-центр
Основна назва: Дебют-центр
Інші назви: ООО "Дебют-Центр"
Сайт: debut.ua
Опис діяльності: Оптовая и розничная торговля стройматериалами и хозтоварами
Інші назви: ООО "Дебют-Центр"
Сайт: debut.ua
Опис діяльності: Оптовая и розничная торговля стройматериалами и хозтоварами
Slotegrator
Основна назва: Slotegrator
Інші назви: Слотегратор
Сайт: slotegrator.com
Опис діяльності: Создание онлайн казино от компании Slotegrator. Открыть свое интернет казино с популярными играми, платежными системами и уникальным дизайном - легко вместе с нами. Более 50 успешных проектов по всему миру
Інші назви: Слотегратор
Сайт: slotegrator.com
Gera-IT
Основна назва: Gera-IT
Сайт: gera-it.com
Регіони роботи: Київ, Черкаси
Опис діяльності: Разработка программного обеспечения.
Сайт: gera-it.com
Регіони роботи: Київ, Черкаси
Опис діяльності: Разработка программного обеспечения.
Рембаза
Основна назва: Рембаза
Інші назви: Ищем идеальных.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Опис діяльності: Автосервіс
Інші назви: Ищем идеальных.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Опис діяльності: Автосервіс
Д ЛАЙТ
Основна назва: Д ЛАЙТ
Інші назви: Dlight,Велмаш
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: dlight.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Наша компания занимается производством спецтехники уже два десятка лет, на рынке спецавтомобилей и спецоборудования в Украине мы завоевали уверенные, зачастую лидирующие позиции.
Інші назви: Dlight,Велмаш
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: dlight.com.ua
Продуктова лавка Киев
Основна назва: Продуктова лавка Киев
Інші назви: ЧП Севастьянова Надежда Анатольевна
Опис діяльності: Сеть продуктовых маркетов , приготовления полуфабрикатов и обедов
Інші назви: ЧП Севастьянова Надежда Анатольевна
АВ ПОЛИСТАР
Основна назва: АВ ПОЛИСТАР
Інші назви: Polystar Abrasive ,Полистар абразив,АВ Полістар, ТОВ
Сайт: polystarabrasive.com
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Polystar Abrasive - це торгово-виробнича компанія на ринку України. Підприємство випускає продукцію згідно всім стандартам якості і постійно розширює її асортимент в сегменті абразивних матеріалів
Інші назви: Polystar Abrasive ,Полистар абразив,АВ Полістар, ТОВ
Сайт: polystarabrasive.com
Smart Shop
Основна назва: Smart Shop
Інші назви: Smart Shop Biz Ua, Смарт Шоп
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: smart-shop.biz.ua
Опис діяльності: Интернет магазин Smart Shop является оптово-розничным маркетплейсом, который осуществляет продажу бытовой техники и электроники, компьютерной техники и комплектующих, мобильных и портативных гаджетов, аудио, фото и видео техники, товаров для детей, инструментов и товаров для строительства и ремонта.
Інші назви: Smart Shop Biz Ua, Смарт Шоп
Інші назви: ЄвропаАвто
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: www.europa-auto.com.ua
Регіон роботи: Ровно
Опис діяльності: Ремонт автомобілів. Продаж, викуп.
Інші назви: ЄвропаАвто
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: www.europa-auto.com.ua
Регіон роботи: Ровно
Опис діяльності: Ремонт автомобілів. Продаж, викуп.