Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Клиника ЦСМ в Белой Церкви
Основна назва: Клиника ЦСМ в Белой Церкви
Інші назви: Клиника ЦСМ
Сайт: klinika-bilacerkva.com.ua
Опис діяльності: Клиника ЦСМ в Белой Церкви — это новый мультифункциональный медицинский центр, в котором взрослые и дети могут получить полный спектр услуг по разным направлениям. Диагностика и лечение базируются на использовании аппаратуры экспертного класса от ведущих мировых производителей.
Інші назви: Клиника ЦСМ
Dumok
Основна назва: Dumok
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Тютюнове виробництво
Сайт: dumok.ua
Опис діяльності: Заказывала первый в своей жизни кальян именно здесь в Dumok. Вежливые менеджеры очень помогли в выборе и оформлении кальяна. Доставка быстрая и недорогая, все привезли в целостности и сохранности. Осталась очень довольна грамотной консультацией, пониманием запроса клиента, а также качественным товаром и оперативной отправкой. Рекомендую данный интернет магазин кальянов как новичкам, так и знатокам топовых кальянов.
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Тютюнове виробництво
Сайт: dumok.ua
Lodka5
Основна назва: Lodka5
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: lodka5.com.ua
Опис діяльності: Продаж товарів для відпочинку.
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: lodka5.com.ua
Опис діяльності: Продаж товарів для відпочинку.
Lakshmi Spa
Основна назва: Lakshmi Spa
Інші назви: Лакшми Спа
Сайт: lakshmispa.com.ua
Опис діяльності: Ми знову відкриті для Вас! Масаж, хаммам, СПА допоможе вам зняти стрес, наповнитися енергією, любов'ю... Учасникам ЗСУ та ТО: -15хв.безкоштовно масаж ШВЗ або спини. -25% знижка на будь-яку послугу салону, крім акційних. Приймає остеопат.
Інші назви: Лакшми Спа
Сайт: lakshmispa.com.ua
КОЛЕО
Основна назва: КОЛЕО
Інші назви: ООО Колео, Koleo, Деревянные дома "КОЛЕО"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: koleo.com.ua
Опис діяльності: Строительство деревянных домов
Інші назви: ООО Колео, Koleo, Деревянные дома "КОЛЕО"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Золотой Вельон™
Основна назва: Золотой Вельон™
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: velon.com.ua
Опис діяльності: Золотой Вельон™ - 100% украинский производитель золотых ювелирных изделий с бриллиантами. Мы предлагаем ювелирные изделия по самым низким ценам, ниже чем обычных ювелирных магазинами в торговых центрах, так как Вы покупаете на прямую у производителя в Шоу руме при производстве. Наш девиз: - производим те украшения, которые Вам необходимы, Изделия корыте мы создаем соответствуют стандартам и требованиям законодательства Украины, а именно ДСТУ 3527-97, и на шинке стоят пробы Государственной пробирной палаты Украины. Все характеристики описаны на барке согласно всем правилам.
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: velon.com.ua
Helsi
Основна назва: Helsi
Інші назви: хелси, хелсі
Сайт: helsi.me
Опис діяльності: Це сучасна, зручна та надійна електронна медична система, створена для пацієнтів, лікарів, державних та приватних медичних закладів.
Інші назви: хелси, хелсі
Сайт: helsi.me
Darwinland
Основна назва: Darwinland
Інші назви: дарвин ленд, дарвин лэнд, дарвін ленд, дарвінленд
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: darwinland.com
Опис діяльності: Команда школи — це група викладачів та спеціалістів різних професій. Створюємо курси, з якими молодь опановує не лише професійні вміння (Hard Skills), а й універсальні навички (Soft Skills) для життя і роботи. Навчання з DarwinLand — ігрова адаптація до дорослого життя. Ми підтримуємо учнів на кожному етапі і допомагаємо з вибором напряму майбутньої професії. Наша мета — не N-кількість сертифікатів, а реальний відсоток щасливих випускників.
Інші назви: дарвин ленд, дарвин лэнд, дарвін ленд, дарвінленд
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація