Олег Анатольевич Шпачук
Основна назва: Олег Анатольевич Шпачук
Інші назви: Олег Шпачук
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Опис діяльності: Обратился к Олегу Анатольевичу Пачуку, проживающему в Киеве по поводу покупки недвижимости. В провозился, так ничего и не нашел, но потребовал немалые деньги за свои «труды» Никогда больше не обращаюсь и не могу посоветовать!
Інші назви: Олег Шпачук
Інші назви: ЙОЙ
Сфера діяльності: Торгівля
Регіон роботи: Ровно
ООО «УА-Системы»
Основна назва: ООО «УА-Системы»
Інші назви: геонорма
Основна назва: Ікос
Інші назви: Ikos
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: ikos-style.com.ua
Опис діяльності: Цінність кожної пари взуття Ікос – у відповідальності. З відповідальністю ми коригуємо колодки під українські мірки стопи. З відповідальністю обираємо натуральну шкіру та найкращі матеріали. З відповідальністю створюємо кожну нову пару на власному виробництві у Луцьку. Ми робимо класичні образи повсякденними. Тому в наших колекціях ви завжди знайдете лофери, оксфорди або челсі.
Інші назви: Ikos
Інші назви: Medecins Sans Frontiers
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Сайт: www.msf.org
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: «Врачи без границ» — международная независимая некоммерческая медицинская гуманитарная организация, которая оказывает чрезвычайную медицинскую помощь людям, пострадавшим в результате военных конфликтов, голода, эпидемий, вынужденной миграции, природных катастроф более чем в 70 странах мира
Інші назви: Medecins Sans Frontiers
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Сайт: www.msf.org
Крето
Основна назва: Крето
Інші назви: ТОВ Крето
Сайт: itkreto.site
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Мукачево, Одеса, Харків, Чернігів
Опис діяльності: Достаточно тёплая компания со своим подходом к сотрудникам. На удаленке еженедельные собрания и обсуждения проделанной работы. Самое интересное, как для опыта, так и по заработку, становятся командные проекты. Выплаты по зарплате стабильные, небольшая задержка присутствовала при первой оплате за отработанную стажировку. Евгению Николаевичу отдельное почтение.
Інші назви: ТОВ Крето
Сайт: itkreto.site