Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

VEO

Основна назва: VEO
Інші назви: Leopolis Lviv
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Розводницька компанія VEO. Я дуже добра дівчинка і пішла туди працювати. Мені обіцяли золоті верби. Ця компанія дуже є дивною бо має три назви. Перша назва це VEO. Я вній наче працюю. Друга назва це Leopolis Lviv. І третя назва це NOZ. Це компанія з якою ми співпрацюємо. Обіцяли на співбесіді що оплачують податки мої. Я відкрила ФОП а мені не заплатили податки. Це в сумі десь 10 тисяч мені не заплатили за них. Причому зарплата в мене не велика. Перший місяць показав себе не з хорошої сторони. Вони мають відношення до розводницької компанії Контент Сервіс. Яка не виплачувала кошти працівникам а тепер...

Yoki

Основна назва: Yoki
Інші назви: Yoki Львів
Сайт: yoki.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Yoki – це мережа ресторанів азійської кухні зі своєю історією та культурою. Заклади, що поєднали в собі: азійську кухню в різних техніках приготування, унікальну музику (резиденство DJ) та сервіс доставки.

SCANBE.io

Основна назва: SCANBE.io
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: scanbe.io
Регіон роботи: Дніпро
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: SCANBE.io – сервис для поиска данных о человеке по открытым базам данных. Миссия проекта сделать жизнь безопасной, а общественно важные данные доступными. В отличие от обычного поиска в интернете, SCANBE.io предлагает сделать это быстрее. Вы используете один сервис вместо несколько десятков. Поиск удобный и гибкий. Есть поиск людей по алфавиту (по фамилии).

Мед-Сервис (сеть аптек)

Основна назва: Мед-Сервис (сеть аптек)
Інші назви: Мед-Сервис
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Регіон роботи: Дніпро

Основна назва: X-ray
Інші назви: x-ray.contact
Сайт: x-ray.contact
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: X-ray — это платформа, которая собирает актуальную информацию из открытых источников. Предоставляет поиск по базе собранной информации через собственный сайт, производить поиск по разным параметрам (адрес электронной почты, номер телефона, социальные сети или ник человека).

ruCaptcha

Інші назви: Агентство 4YOUGLOBAL
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: 4youglobal.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: 4YOUGLOBAL — агентство, работающее в более 50 направлениях относительно налаживания бизнес-отношений с Китаем. Мы с 2009 года осуществляем межнациональную политику, направленную на популяризацию партнерства с китайскими производителями. Благодаря труду нашей команды реализовано более 1 750 успешных проектов, работающих до настоящего времени. К нам обращаются как крупные компании, так и частные лица. Предоставляем оптимальные условия для каждого клиента!

Север-Спецодежда

Інші назви: Mechanic group
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: mg-dveri.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания «Механик Групп» одна из самых прогрессивных компаний в сфере «Все для Дома». Мы обеспечиваем наших клиентов уверенностью в своем выборе вот уже 10 лет. Товары и услуги в разнообразных категориях - отбираются крайне тщательно, что создает эффективную коммуникацию, контроль и управление всеми процессами. Клиенту достаточно указать свои требования, а мы найдем эффективное решение. «Механик Групп» работает над индивидуальными потребностями каждого клиента. Наша компания непрерывно поддерживает связь с клиентом. Востребованность и качество услуг компании подтверждается активным сотрудничеством с...