ЗамикайКо
Основна назва: ЗамикайКо
Інші назви: Магазин замків та дверної фурнітури "ЗамикайКо"
Сайт: zamykaiiko.ua
Опис діяльності: Продаж замків та дверної фурнітури
Інші назви: Магазин замків та дверної фурнітури "ЗамикайКо"
Сайт: zamykaiiko.ua
Опис діяльності: Продаж замків та дверної фурнітури
Jolly Ride
Основна назва: Jolly Ride
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: jollyride.com.ua
Опис діяльності: Jolly Ride - веломагазин в Івано-Франківську, що пропонує широкий вибір велосипедів різних типів та цінових категорій. Компанія також реалізує аксесуари, комплектуючі та спортивне харчування. Окрім продажу, Jolly Ride надає послуги з ремонту та прокату велосипедів. Місія магазину - популяризувати велоспорт як здоровий та екологічний спосіб життя, забезпечуючи клієнтів якісними товарами та професійним сервісом.
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: jollyride.com.ua
Протейп
Основна назва: Протейп
Інші назви: Лидертейп
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: octotape.com.ua
Опис діяльності: Протейп- виробних пакувальних матеріалів та дистриб’ютор господарських, побутових товарів
Інші назви: Лидертейп
ООО Провида TV
Основна назва: ООО Провида TV
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: provida.tv
Опис діяльності: ProVida — это всесторонний ресурс, предлагающий разнообразные астрологические и эзотерические прогнозы. На сайте вы найдете гороскопы для всех знаков зодиака, таро-прогнозы, расклады на картах таро, а также детальные описания знаков зодиака и полезные статьи по астрологии и эзотерике. Каждый раздел сайта тщательно разработан, чтобы предоставить пользователям точную и актуальную информацию, которая поможет лучше понять себя и свою жизнь. Если вы хотите узнать, что звезды и карты таро предсказывают для вас, ProVida станет вашим надежным проводником в мире астрологии и эзотерики.
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: provida.tv
KRAGO
Основна назва: KRAGO
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: krago-store.com
Опис діяльності: KRAGO – це відносно молодий, але оригінальний та самобутній бренд, заснований братом та сетрою. Створений, щоб надавати нові фарби в повсякденні образи, бренд дуже швидко запропонував свою лінійку аксесуарів. Так у колекції товарів з'явилися вищої якості дизайнерські парасольки, гребінці для волосся класу “люкс”, шкарпетки з шовку та кашеміру, а також краватка-метелики та шкіряні ремені. За невеликий період свого існування ми допомогли тисячам людей знайти свій стиль і підкреслити свою індивідуальність.
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: krago-store.com
Crona&Spa
Основна назва: Crona&Spa
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: cronahotel.com
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: В обіймах природи, серед могутніх крон запашного хвойного лісу, на вас чекають 43 дизайнерські номери, які дозволять сховатися від буденності і подарують повноцінний відпочинок душі і тіла.
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: inteldevelopmentgroup.com.ua
Опис діяльності: Продаж новобудов у Винниках, Мукачево, Львові
інтернет-магазин Совеня
Основна назва: інтернет-магазин Совеня
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: sovenya.com.ua
Опис діяльності: Совеня не просто інтернет-магазин іграшок! Ми перш за все - батьки, тож створили для дітей і їх батьків хороший вибір та легкий сервіс для покупок дитячих іграшок, де хочеться купувати знову і знову. В очах кожної дитини Ви мама і тато це супергерої які можуть зробити їх щасливими. Для цього працює Совеня тож робіть Ваших діток щасливішими.
Сайт: sovenya.com.ua
ІНДЕЛ ОФІЦІЙНО
Основна назва: ІНДЕЛ ОФІЦІЙНО
Інші назви: ТОВ "Індел"
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: indelcosm.com.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Ми міжнародна компанія, яка займається дистрибуцією спеціальних та високоякісних інгредієнтів для косметичних, фармацевтичних засобів та харчових продуктів. Завдяки нашому досвіду та комплексній підтримці клієнтів ми маємо ноу-хау, щоб допомогти Вам у розробці та впровадженні унікальних рішень. Ми тісно співпрацюємо з науково-дослідними відділами, маркетологами та власниками бізнесу, щоб надавати їм найкращі рішення, які допоможуть створювати косметичні продукти з унікальними конкурентними перевагами. Завдяки широкому спектру пропозицій, ми прагнемо допомогти нашим клієнтам досягти нових...
Інші назви: ТОВ "Індел"
Сфера діяльності: Торгівля