Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
AvtozvukUA
Основна назва: AvtozvukUA
Інші назви: Autobaza
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: www.avtozvuk.ua
Опис діяльності: Интернет магазин Avtozvuk (AUTOBAZA) – это ведущая сеть магазинов и онлайн-платформа по продаже автотоваров в Украине. Компания начала свою деятельность в 2001 году с небольшого отдела в Киеве и за годы выросла до сети из 8 магазинов в столице и одного в Одессе, а также интернет-магазина, охватывающего всю страну.
Інші назви: Autobaza
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: www.avtozvuk.ua
International Rescue Committee
Основна назва: International Rescue Committee
Інші назви: IRC, Міжнародний комітет порятунку в Україні
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Сайт: www.rescue.org
Опис діяльності: International Rescue Committee (Міжнародний комітет порятунку або IRC) – це міжнародна гуманітарна організація, заснована за закликом Альберта Ейнштейна в 1933 році. Місія IRC полягає в тому, щоб допомогти людям, чиї життя і засоби існування були знищені конфліктами або стихійними лихами, вижити, відновитися і взяти під контроль своє майбутнє. Нині IRC працює в більш ніж 50 країнах, що постраждали від криз. У 2015 році IRC почав працювати в Європі, коли відреагував на міграційну гуманітарну кризу в Греції.
Інші назви: IRC, Міжнародний комітет порятунку в Україні
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Сайт: www.rescue.org
Express print
Основна назва: Express print
Інші назви: экспресс принт, експрес принт, expressprint
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: express-print.com.ua
Опис діяльності: Ми – сучасна друкарня, що спеціалізується на виготовленні рекламної поліграфії. Пропонуємо повний комплекс послуг виготовлення якісної поліграфічної продукції. Підприємство оснащене сучасним друкарським та післядрукарським обладнанням, налагоджено систему контролю якості. Все це дозволяє виконувати замовлення на високопрофесійному рівні та задовольняти потреби наших найвибагливіших клієнтів.
Інші назви: экспресс принт, експрес принт, expressprint
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: express-print.com.ua
Fondy
Основна назва: Fondy
Інші назви: фонди, фонді, фонді юа
Сайт: fondy.ua
Опис діяльності: Fondy – це міжнародний платіжний сервіс для підприємців із усього світу. Ми допомагаємо eCommerce, SaaS, маркетплейсам, платформам, HoReCa, EdTech, благодійним фондам та іншим розвиватися локально та глобально з єдиною інтеграцією. Наші фінансові технології дають можливість налаштувати прийом платежів так, як потрібно вам, і збільшити продажі. А вашим клієнтам – забезпечують комфорт в оплатах, підвищуючи їхню лояльність.
Інші назви: фонди, фонді, фонді юа
Сайт: fondy.ua
4 party
Основна назва: 4 party
Інші назви: 4party, все для свята, всё для праздника
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: 4party.ua
Опис діяльності: Вітаємо! Ми – інтернет-магазин 4party, в нас є все необхідне для проведення свят та вечірок. У березні 2023-го 4party виповнилося 15 років. Самим не віриться : ) Ми озирнулися назад і зрозуміли, скільки всього встигли зробити. Зараз 4party – лідер ринку товарів для свят та вечірок. 95% клієнтів задоволені нашим асортиментом та сервісом, 50% – здійснюють повторні покупки протягом року. Середній рейтинг наших роздрібних магазинів: 4,6 з 5 у Google Maps (на основі сумарно більш ніж 800 відгуків з 2015 року). Ми досягли цього завдяки професіоналізму та любові до свят :) Все це Ви можете замовити на...
Інші назви: 4party, все для свята, всё для праздника
Сайт: 4party.ua
Мона
Основна назва: Мона
Інші назви: ООО "МОНА"
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: mona.clinic
Опис діяльності: Клиника эстетики и реставрации MONA в Челябинске предлагает широкий спектр стоматологических услуг, включая эстетические реставрации, терапевтические процедуры, хирургию, ортодонтию и имплантологию. Клиника оснащена современным оборудованием и радиологическим отделением, что позволяет выполнять восстановление зубов в одно посещение и применять передовые методы имплантации. Основной акцент сделан на комфорт пациентов и сохранение естественных зубов при создании красивой улыбки. Подробности на сайте клиники MONA.
Інші назви: ООО "МОНА"
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: mona.clinic
Win offer
Основна назва: Win offer
Сайт: win-offers.com
Опис діяльності: Компания Win Offers - ваш надежный партнер на пути к успеху в мире онлайн-маркетинга и iGaming индустрии. Мы предлагаем вам уникальную возможность увеличить свой доход, сотрудничая с ведущей партнерской программой, ориентированной на результат и долгосрочные отношения. Наша компания специализируется на предоставлении лучших офферов, которые идеально подходят для вашего трафика, обеспечивая максимальный профит и высокую конверсию. Win Offers – это команда профессионалов, которая глубоко понимает специфику iGaming вертикали и обладает многолетним опытом работы в сфере интернет-маркетинга. Мы знаем,...
Сайт: win-offers.com
medservis.xyz
Основна назва: medservis.xyz
Сайт: medservis.xyz
Опис діяльності: Компанія займається видачею мед документів. Тут можна купити медкнижку, медичні довідки або сертифікати без відвідування.
Сайт: medservis.xyz
Ее Белье
Основна назва: Ее Белье
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.ee-belyo.com.ua
Опис діяльності: Наш інтернет магазин пропонує вишукану спокусливу білизну за доступними цінами, швидка доставка по Україні. Вашій увазі пропонуються пеньюари, боді, комплекти білизни, ігрові костюми, портупеї, корсети, корегуюча білизна та багато іншого.
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.ee-belyo.com.ua
ОТР Leasing
Основна назва: ОТР Leasing
Сайт: otpleasing.com.ua
Опис діяльності: Перша лізингова компанія продаж авто - обирайте надійного партнера для ваших будь-яких проектів. З компанією ОТР Leasing ви отримаєте доступ до широкого асортименту лізингових послуг, які допоможуть вам ефективно впоратися з фінансовими потребами та успішно розвивати власний бізнес.
Сайт: otpleasing.com.ua