Eversolid
Основна назва: Eversolid
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: eversolid.com.ua
Опис діяльності: Eversolid – український виробник меблів та аксесуарів для робочого столу. Завдяки високій якості та сучасному дизайну продукти Eversolid стануть ідеальним доповненням до будь-якого офісу або домашнього кабінету.
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: eversolid.com.ua
Spetscon
Основна назва: Spetscon
Сайт: spetscon.com
Опис діяльності: Транспортні перевезення від транспортної компанії Spetscon гарантують найвищу якість логістичних послуг з вантажоперевезень і спецтехніки в столиці та по всій Україні. Кваліфіковані фахівці готові забезпечити швидку і безпечну доставку вашого вантажу в будь-яку точку країни та за її межі.
Сайт: spetscon.com
Tegola
Основна назва: Tegola
Інші назви: IWIS Group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: tegola.ua
Опис діяльності: Історія IWIS Group почалася в 1977 році з відкриття першого виробничого підприємства Tegola Canadese Srl у Вітторіо-Венето. Пізніше в Європі, Азії та Америці було відкрито тринадцять додаткових виробничих потужностей для: • досягти конкурентоспроможності; • Задовольняти попит на інноваційні продукти; • Будьте протагоністами змін, які покращують якість будівельних робіт і продукції; • Використовуйте світовий досвід і досконалість «зроблено в Італії», щоб створювати продукти з високими якісними та естетичними стандартами.
Інші назви: IWIS Group
Непоседа
Основна назва: Непоседа
Інші назви: детские товары для активного досуга и игры
Сайт: nepoceda.kiev.ua
Опис діяльності: Магазин Непоседа работает на рынке Украины с 2009 года и успешно развивает такие направления как детские товары для активного досуга и игры, а также домашняя мебель для детей всех возрастов. Главный офис и склад компании находится в городе Киев. Нашими клиентами являются как розничные покупатели, так и кампании (юридические лица). По ряду направлений мы предлагаем комплексное решение для покупателя, снимая с вас необходимость заниматься вопросами доставки, сборки, монтажа. Это удобно и економически выгодно для вас. Покупая в магазине Непоседа, Вы можете быть уверены, что можете заменить или...
Інші назви: детские товары для активного досуга и игры
Сайт: nepoceda.kiev.ua
Непоседам
Основна назва: Непоседам
Інші назви: товары для развития и развлечений
Сайт: neposedam.com.ua
Опис діяльності: С 2009 года мы старательно подбираем качественные товары для развития и развлечений украинских замечательных детей и помогаем родителям подобрать лучшие подарки для самых родных крошек. Наш большой опыт это залог вашего правильного выбора после качественной консультации В нашем магазине широкий выбор детских спортивных уголков для раннего развития ( Непоседа-чемпион, Непоседа, Малыш). У нас можно купить батуты детские, игровые площадки и комплексы, письменные столы и парты со стульями, веломобили Berg и шведские стенки, горки и домики.В нашем магазине представлен специализированный ассортимент детских...
Інші назви: товары для развития и развлечений
Сайт: neposedam.com.ua
Забава
Основна назва: Забава
Інші назви: Продажа, монтаж и обслуживание детских площадок
Сайт: zabava.kiev.ua
Опис діяльності: Продажа, монтаж и обслуживание детских площадок, деревянных и металлических игровых комплексов и их комплектующих. А также всё необходимое оборудование для детской площадки :песочницы, качели, горки, батуты, карусели, резиновое покрытие напольное, спортивно-игровые комплексы с турником, теневые навесы - беседки, веломобили и многое другое производства Украина! Мы работаем с 2010г на рынке Украины, у нас на счету множество смонтированных детских площадок и богатое портфолио. Поэтому мы с гордостью и уверенностью предлагаем Вам свои услуги по подбору, продаже и монтажу детской площадки любой сложности. ...
Інші назви: Продажа, монтаж и обслуживание детских площадок
Сайт: zabava.kiev.ua
Віконт
Основна назва: Віконт
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіон роботи: Кривий Ріг
Опис діяльності: Наша компанія Віконт вже більше 7 років працює в будівельному бізнесі. Займається в місті Кривому Розі що в Дніпровській області виготовленням під замовлення металопластикових віконт та дверей, міжкімнатних дверей, вхідних дверей, жалюзі, рулонних штор, тканинних ролетів, захисних ролетів. Працюємо також по всій Україні, є доставка на адресу, та за деякими містами монтаж та замір. В нас працюють тільки кваліфіковані співробітники.
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Антон