Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Основна назва: Оптима Дентал/Borman.ua
Інші назви: Optima Dental, Borman.ua
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: borman.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин стоматологічних товарів.
Інші назви: Optima Dental, Borman.ua
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: borman.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин стоматологічних товарів.
Ніна
Основна назва: Ніна
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Сайт: kvartiri.com.ua
Опис діяльності: Широкий вибір нерухомості. Наше агентство має велику базу об'єктів нерухомості різних типів та цінових категорій. Ми пропонуємо квартири різної площі та планування, від економ-класу до елітних приміщень. З нами ви зможете знайти ідеальний варіант, який відповідатиме вашим потребам та бюджету. Ми пильнуємо за актуальністю інформації про об'єкти, щоб ви завжди мали доступ до свіжих і важливих пропозицій.
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Сайт: kvartiri.com.ua
Телемарт
Основна назва: Телемарт
Інші назви: ТОВ Телемарт
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: telemart.ua
Опис діяльності: Продаж пк, комп'ютерних комплектуючих, оргтехніки та всього для геймінгу.
Інші назви: ТОВ Телемарт
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: telemart.ua
Бонус Супер Прайс
Основна назва: Бонус Супер Прайс
Інші назви: Бонус Супер Прайс - товари для дому
Сфера діяльності: Торгівля
Опис діяльності: «Бонус Супер Прайс» — національний лідер у сегменті «все для дому».
Інші назви: Бонус Супер Прайс - товари для дому
Сфера діяльності: Торгівля
printto.ua
Основна назва: printto.ua
Інші назви: ТОВ Франко Пак, ФОП Михайлик Ю, ФОП Вернигородський І, ФОП Баранчик В
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Інші назви: ПокеЛулу
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: www.pokelulu.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Багато людей стверджують, що харчуватись корисно займає багато часу, а особливо коли ти голодний немає часу на приготування їжі і на перший план виступають фастфудівські смаколики. Наші боули готові економити вас час та дарувати вам насолоду щоденно.
Інші назви: ПокеЛулу
Основна назва: Фесіліті менеджмент Україна
Інші назви: ФМУ, ФМ Стандарт
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: fm-standard.com
Опис діяльності: Електромонтажні роботи Будівельно- монтажні роботи Інші види діяльності із прибирання Неспеціалізована оптова торгівля Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна Ремонт, будівництво, організація, перевезення
Інші назви: ФМУ, ФМ Стандарт
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: coffeetochka.online
Опис діяльності: Курси по відкриттю кав'ярень
Мошенник Юрий Прус.
Основна назва: Мошенник Юрий Прус.
Інші назви: Юрій прус, прус юрий васильевич, прус юрій васильович.
Сфера діяльності: Послуги: Продаж нерухомості, землі
Сайт: www.afa.ua
Опис діяльності: Киев, Достовского 6, частный дом. Видає із себе фінансового консультанта. Займається шахрайством, видає кредит під заставу, а також різноманітні схеми шахрайства.
Інші назви: Юрій прус, прус юрий васильевич, прус юрій васильович.
Сфера діяльності: Послуги: Продаж нерухомості, землі
Сайт: www.afa.ua