Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: poligrafika.com.ua
Регіон роботи: Чернівці
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Полиграфика - компания, основанная с целью наилучшего обслуживания клиентов на самом высоком уровне. Мы специализируемся на цифровой и офсетной печати, что является производством полного цикла - от дизайна макетов до послепечатной обработки. Наша типография - стабильная и надежная полиграфическая компания. Мы используем современное оборудование, предоставляем высокое качество продукции по низкой цене. Наличие собственного высокопроизводительного печатного оборудования позволяет нам выполнять много- и малотиражные заказы. К Вашим услугам - самая разнообразная полиграфическая продукция: бланковая,...

AutoCloud

Основна назва: AutoCloud
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: www.autocloud.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Підбір та доставка авто з країн ЄС.

Денис Юрченко - пластичний хірург (Yurchenko.ua)

Основна назва: Денис Юрченко - пластичний хірург (Yurchenko.ua)
Інші назви: Yurchenko Plastic Surgery Team
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: yurchenko.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Денис Юрченко - пластичний хірург вищої категорії, із більш як двадцятирічним стажем роботи. Він працює в області збільшення грудей. Чимало відомих людей зверталися саме до нього та залишили свої відгуки на сайті. Крім збільшення грудей, у клініці Yurchenko Team проводять реконструктивну пластику грудей, пластику тіла, повік та естетичні операції обличчя.

Leron - інтернет магазин домашнього текстилю

Основна назва: Leron - інтернет магазин домашнього текстилю
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: leron.com.ua
Опис діяльності: Leron - це інтернет магазин домашнього текстилю з великим асортиментом текстильної продукції від українських за зарубіжних брендів. В каталозі сайту ви знайдете постільну білизну, подушки, ковдри, халати, покривала та інше.

Партнер Плюс

Основна назва: Партнер Плюс
Інші назви: Академія в сфері краси ПП Апосік Партнер +
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: www.partnerplus.com.ua
Опис діяльності: Академія" професійної" освіти спеціалістів індустрії краси Директор Онищенко Алла Петрівна

ФайноБуд

Основна назва: ФайноБуд
Інші назви: Ремонтно-строительная компания
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: fnbud.kiev.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания «ФайноБуд» оказывает комплексные ремонтно-строительные услуги в Киеве и Киевской области. Решение задач любых объемов и сложности: от создания дизайн-проекта и просчета сметы, до полной сдачи завершенного объекта «под ключ».

Видбудова

Основна назва: Видбудова
Інші назви: Vidbydova
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: www.vidbydova.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания «Видбудова» специализируется на качественном выполнении ремонтно-строительных услуг любой сложности. Для этого в нашей команде есть необходимое количество опытных специалистов разных направлений, а также все необходимое оборудование и инструменты.

Зернина

Основна назва: Зернина
Інші назви: Zernina
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: zernina.com.ua
Регіон роботи: Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Реалізація посівного матеріалу, добрив та засобів захисту рослин

autocloud

Основна назва: autocloud
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Відмінний досвід обслуговування! Моя нова машина була доставлена точно в строк, що приємно здивувало. Співробітники компанії проявили високий рівень ввічливості і готові були відповісти на всі мої запитання. Рекомендую всім, хто цінує професіоналізм і відмінний сервіс!

Монпасье

Основна назва: Монпасье
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Регіон роботи: Дніпро
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Продаж товарів для рукоділля