ТзОВ Ельскар
See Recruiter - рекрутингова агенція
Основна назва: See Recruiter - рекрутингова агенція
Інші назви: See Recruiter
Сайт: seerecruiter-kiev.com
Опис діяльності: Ми – компанія зі швидким та якісним підбором персоналу. Будь-яке завдання пов’язане із набором персоналу, чи підбором вакансій – ми візьмемо на себе!
Інші назви: See Recruiter
Сайт: seerecruiter-kiev.com
Lead Group
Основна назва: Lead Group
Інші назви: Lead Group - діджитал агенція
Сайт: leadgroup.io
Опис діяльності: LeadGroup – це компанія, яка працює у сфері IT-розробок, маркетингу, продажем послуг у різних спектрах та напрямках, починаючи від технічної підтримки до аналітики ринку сучасних технологій та криптовалют. Наша компанія твердо стоїть на ногах і лідирує на ринку вже понад 7 років! Ми надаємо кожному нашому співробітнику гідну заробітну плату та можливість розвитку з перспективою займати керівні посади!
Інші назви: Lead Group - діджитал агенція
Опис діяльності: Двері
БК Авате Аватех
Основна назва: БК Авате Аватех
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Дуже погана компанія. Руковотсво потребує консультацію до псіхиатора. Постійно кричать на роботників, доводят до нервного зриву. Дуже мала зарплата
БК Аватех
Основна назва: БК Аватех
ТОВ Діві Трейд
Основна назва: ТОВ Діві Трейд
Інші назви: Погана компанія людей не цінять і дуже мала зарплата, а роботи багато.
GREANPRO - професійна рекрутингова агенція
Основна назва: GREANPRO - професійна рекрутингова агенція
Інші назви: GREANPRO, Grean Pro
Сайт: greanpro.com
Опис діяльності: GREANPRO - професійна рекрутингова агенція. Ми допоможемо підібрати роботу вашої мрії та підберемо кандидатів на будь-які вакансії. У нас є своя база компаній, які надають роботу людям як з досвідом, так і без. Враховуючи усі ваші побажання стосовно роботи ми підбираємо для вас ідеальний варінт, готуємо до співбесіди і даємо вам можливість повернути своє життя на 180°! Також ми допомагаємо компаніям зібрати команду-мрії і робимо це швидко та якісно!
Інші назви: GREANPRO, Grean Pro
Сайт: greanpro.com
Брилі
Основна назва: Брилі
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
HouseCar
Основна назва: HouseCar
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: housecar.com.ua
Опис діяльності: Цель интернет-магазина HouseCar — сделать качественные автомобильные аксессуары и комплектующие по цене и скорости доставки доступными для украинского потребителя. Ценим оказанное нам доверие, поэтому сделаем так, чтобы нужный товар был у вас не позднее чем через 1-2 дня после заказа. Позаботимся о том, чтобы время работало на вас. Телефон: +380963776398 +380634718545 График работы: Пн-пт с 9 - 18, сб 10-15, вс выходной
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: housecar.com.ua