Viking Lux
Основна назва: Viking Lux
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: vikinglux.com.ua
Опис діяльності: Ваша безпека — наша відповідальність. Viking Lux – це сімейна справа батька і двох синів. Засновник компанії Клещенко Валерій Євгенович – старший офіцер запасу Міністерства оборони України, учасник бойових дій, штурман першого класу. Більше 10 років обіймав посаду начальника штабу військової частини. Охоронна компанія «Viking Lux» вже протягом 20 років забезпечує високий рівень безпеки для своїх клієнтів, використовуючи у роботі виключно законні методи та принципи. В агентстві працює команда висококваліфікованих фахівців – це справжні професіонали, які готові забезпечити захист конкретного об'єкта...
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Viking Lux
Основна назва: Viking Lux
HT.KZ
Основна назва: HT.KZ
Сайт: ht.kz
Опис діяльності: Турагентство HT.KZ – лидер туристического бизнеса в Казахстане. На туристическом рынке мы уже более 15 лет. На данный момент у нас 11 офисов в 4 городах Казахстана. С каждым днем мы развиваемся и стремимся к новым вершинам, сохраняя наших старых клиентов и заслуживаем любовь новых! На сегодняшний день мы отправили в яркий отдых более 300 000 туристов, и с каждым днем это число растет!
HT.KZ
Основна назва: HT.KZ
Карта для виплат
Основна назва: Карта для виплат
Інші назви: ТОВ массмарт
Опис діяльності: Консультування клієнтів, прийом товару , ведення звістностей , відповідальність за магазин
Інші назви: ТОВ массмарт
ПрАТ Позняки
Основна назва: ПрАТ Позняки
Опис діяльності: Оренда
Опис діяльності: Оренда
Нова Пошта
Основна назва: Нова Пошта
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: МОШЕННИКИ, кидают людей на деньги, стажировку не оплачивают, месяц будете работать на шару. Депо 735, директор Артем совивский и его прихвостни, Вова,Леша https://www.vnutri.org/nova-poshta/comment-page-29/#comment-856991
PNG.studio
Основна назва: PNG.studio
Інші назви: PNGstudio
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: pngstudio.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Студія друку та дизайну «PNG.Studio» на базі власного виробництва
Інші назви: PNGstudio
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: pngstudio.com.ua
Регіон роботи: Львів
Optima Сервис
Основна назва: Optima Сервис
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: optima-service.ua
Опис діяльності: Приятно порадовало качество сервиса компании Optima Сервис. Обработка заявки на предоставление услуг IT аутсорсинга осуществилась на должном уровне. Вся работа была выполнена профильными специалистами, грамотно и в кратчайшие сроки. Сотрудники компании обладают хорошими знаниями в сфере ИТ технологий и, самое главное, умеют разговаривать с людьми. Специалисты очень быстро и грамотно смогли найти оптимальное решение всех технических вопросов в сфере монтажа структурированных кабельных систем (СКС) и систем контроля доступа.
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: optima-service.ua
УБИА
Основна назва: УБИА
Інші назви: УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ АЛЬЯНС
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Опис діяльності: Пробовал работать тендерном отделе ,но как оказалось с тендерами у них ничего общего нет ,полный хаос и неорганизованность ,вовремя ушел и сберег свои нервы и здоровье.При мне кинули на деньги 2 людей на зарплату (официально не оформляют).Такое впечатление что набирают людей и ровно через месяц делают так ,чтобы оставить их без зарплаты
Інші назви: УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ АЛЬЯНС
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда