Маестро Медікал
Основна назва: Маестро Медікал
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: maestro.com.ua
Опис діяльності: Маестро Медікал пропонує широкий асортимент сучасної високотехнологічної медтехніки, а також медичні меблі для різнопрофільних медичних установ, що своєю чергою надає зручну можливість придбати все в одному місці для необхідної комплектації клінік різних форматів. Робота компанії спрямована на забезпечення комфортних і якісних умов лікування та діагностики для кожного пацієнта, а забезпечити ефективність діагностичних процедур та лікування дозволяє якраз процес використання надійне і високоточне медичне обладнання.
Сайт: maestro.com.ua
CT Game Review
Основна назва: CT Game Review
Сайт: crazytime.games
Опис діяльності: CT game Review всегда следиn за выходом новых казино игр и стараемся первыми рассказать вам о самых интересных и перспективных вариантах. Если вам интересны самые свежие игровые разработки, вы попали по адресу. Мы не только обозреваем игры, но и сравниваем различные онлайн-казино, чтобы вы могли выбрать подходящее для себя. Рейтинги, предоставляемые нашими экспертами, помогут вам сориентироваться в огромном мире виртуальных игорных заведений. Наша команда также предоставляет полезные советы и стратегии по игре в различные казино игры. Эти сведения помогут как новичкам, так и опытным игрокам...
Сайт: crazytime.games
Скін Кітс
Основна назва: Скін Кітс
Інші назви: SkinKits
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: skinkits.com.ua
Опис діяльності: Проєкт Скін Кітс - це про б’юті-гаджети, яких ти досі не бачила, професійна космецевтика, яку підбирають наші лікарі-косметологи і все все все, чого так не вистачало тобі у ванні для ідеального домашнього догляду!
Інші назви: SkinKits
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Gruzar
Основна назва: Gruzar
Інші назви: Грузар
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Опис діяльності: Організація перевезень речей і будь-яких вантажів
Інші назви: Грузар
Опис діяльності: Організація перевезень речей і будь-яких вантажів
Біконсалт
Основна назва: Біконсалт
Інші назви: Biconsult
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Опис діяльності: Консалтингові послуги щодо закупівель, бухгалтерського, кадрового обліку, юридичного супроводу, розробки web-сайтів
Інші назви: Biconsult
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Відеомаркет
Основна назва: Відеомаркет
Інші назви: ТОВ Відео Маркет
Сайт: videomarket.com.ua
Опис діяльності: ВІДЕОМАРКЕТ пропонує до придбання найактуальніші рішення, що забезпечують не тільки надійну охорону об'єкта, а й дозволяють проводити швидкий монтаж обладнання. Ви знайдете мережеве обладнання від таких гігантів у світі електроніки, як Totolink, Ubiquiti, Tp -link, Hikvision, Dahua, Utepo, Ruijie, Mikrotik та інші. Якщо вам потрібні пристрої для налагодженої та безперебійної роботи комп'ютерної мережі, наш асортимент гарантовано допоможе вам у цьому питанні.
Інші назви: ТОВ Відео Маркет
Сайт: videomarket.com.ua
СОДЕВКОМ
Основна назва: СОДЕВКОМ
Інші назви: SODEVCOM
Сайт: www.sodevcom.com.ua
Опис діяльності: Компанія займається продажем стоматологічного обладнання та спеціалізованої медичної оптики, бінокулярних луп, операційних мікроскопів. Також проводить навчання з напрямків "ендодонтичне лікування", "вініри", "імплантологія". Постачає ендодонтичне обладнання та інструменти, імплантологічні системи.
Інші назви: SODEVCOM
Сайт: www.sodevcom.com.ua