Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Виробництво та постачання»
Stawki bet
Основна назва: Stawki bet
Сайт: terrazza.lviv.ua
Опис діяльності: Игра с Stawki bet – это возможность окунуться в мир азарта и эмоций. Мы предлагаем своим игрокам не только огромный выбор игровых автоматов, но и возможность делать ставки на любимые спортивные события. Каждая игра и ставка на нашей платформе сопровождается высоким уровнем безопасности и честности, что делает опыт игры на Stawki bet еще более приятным. Наша команда работает неустанно, чтобы предоставлять вам лучший сервис 24/7. Поддержка пользователей всегда готова помочь с любыми вопросами, а бонусы и акции на Stawki bet позволяют получать еще больше удовольствия от игры. Независимо от того,...
Сайт: terrazza.lviv.ua
StudioGlass
Основна назва: StudioGlass
Сайт: studioglass.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Продукція фабрики Studio Glass відповідає вимогам ДСТУ EN 60598-1:2017. Ми пишаємось тим, що розвиваємо справжній український продукт. Якість обслуговування для нас так само важлива, як і якість продукції - тому на всі вироби діє гарантія 36 місяців.
Сайт: studioglass.ua
Sun-Energy
Основна назва: Sun-Energy
Сайт: sun-energy.com.ua
Опис діяльності: Шукав надійні акумулятори для своєї сонячної електростанції, і в Sun-Energy знайшов саме те, що потрібно. Дуже сподобалося, що консультанти детально пояснили, як вибрати правильний акумулятор і що враховувати при підключенні. Замовлення отримав швидко, якість товару відмінна. Тепер моя сонячна система працює ще ефективніше, і я не переживаю за перебої з електрикою
Сайт: sun-energy.com.ua
SUNSAY NRG
Основна назва: SUNSAY NRG
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Обман сотрудников и клиенттов Мне лично 55 000 грн должны.
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Обман сотрудников и клиенттов Мне лично 55 000 грн должны.
Superbets
Основна назва: Superbets
Сайт: superbets.guru
Опис діяльності: Супербет — портал о ставках на спорт и букмекерских конторах в России. В Superbets мы просто и понятно рассказываем о том, как делать ставки и что нужно учесть, чтобы увеличить шансы на выигрыш. Хотите знать, какая бк является лучшей в 2023 году, что такое интерактивная ставка, зачем нужен ЕЦУПС и чем отличается легальная контора от офшорной?
Сайт: superbets.guru
Teploceramic
Основна назва: Teploceramic
Інші назви: Sunway
Сайт: sunway.ua
Опис діяльності: Отдел ВЭД кидают жестко. На собеседовании обещают одно- на деле совсем другое. 3/4 клиентов начальника отдела - наработанные клиенты подчиненных. Отношение к сотрудникам: отжал клиента- следующий. Тандем Олег-Юра отработали схему на отлично. Простых сотрудников считают нищебродами-лохами. Любят унижать, компенсируя свое биполярное расстройство.
Інші назви: Sunway
Сайт: sunway.ua
TeploLviv
Основна назва: TeploLviv
Інші назви: ТеплоЛьвів
Сайт: www.teplo.lviv.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: ТЕПЛОВІ НАСОСИ найбільш енергоефективний спосіб опалення взимку, охолодження влітку та гарячої води
Інші назви: ТеплоЛьвів
Основна назва: tik logistics
Інші назви: ТОВ ТІК ЛОГІСТИКС
Сайт: www.tiklogistics.com
Регіон роботи: Ровно
Опис діяльності: Вантажні автомобільні перевезення по Україні та за кордон. Наша діяльність охоплює усі країни Європейського Союзу, Україну, Молдову, Грузію,. Пропонуємо: Вантажні перевезення автомобільним транспортом клієнтам. Надання пропозицій клієнтам щодо транспорту, надання безкоштовних косультацій щодо ціни перевезення по всіх напрямках. Прагення: Власним прикладом задати високу планку сервісу обслуговування клієнтів котрим необхідна допомога логістичних операторів. Наші цінності: Компетентність, швидкість, технологічність, вічливість.
Інші назви: ТОВ ТІК ЛОГІСТИКС
Сайт: www.tiklogistics.com