Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Косметика, парфумерія»

ТОВ Прокейр

Основна назва: ТОВ Прокейр
Інші назви: Procare
Сайт: www.procare.com.ua

Опис діяльності: виробник та дистриб’ютор косметики для обличчя та тіла. Ми представляємо п’ять торгових марок: Joko Blend, Barbers, TINK, Shelly, Touch Protect. Joko Blend — косметика для обличчя та тіла, для професійного та домашнього застосування. Barbers — косметика для чоловіків для догляду за бородою, волоссям та тілом. Shelly — косметика для манікюру та педикюру. Touch Protect — антисептичні засоби. TINK — косметика для жінок з догляду за обличчям, тілом та волоссям.

ТОВ Річхілс

Основна назва: ТОВ Річхілс
Інші назви: Річхілс
Сайт: richhills.com.ua
Регіони роботи: Львів, Харків
Опис діяльності: гуртові продажі декоративної косметики та товарів для nail-майстрів

тов руш

тов РУШ

Основна назва: тов РУШ
Інші назви: магазин Ева
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Одеса, Орджонікідзе, Ровно, Славутич, Умань, Харків, Херсон, Черкаси

Опис діяльності: Сеть магазинов косметики,парфюмерии,бытовой химии.

ТОВ РУШ

Основна назва: ТОВ РУШ
Інші назви: ЕВА
Сайт: eva.ua
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Ева ступає в ногу з часом. У нас тепер є пункт видачі замовлень з сайту. Я трохи розчарована була тим, що йшла саме працювати оператором-касиром, а тепер перевели назад на продавця. Тому тепер як всі консультую покупців, розкладаю товар, відпускаю на касах. Просто про це мене не попередили спочатку. Роботи мало ніде не буває. Я коли в супермаркеті працювала, то там тоже ніхто не попереджав, що я буду 10 годин майже без перерви працювати на касі, а в перерви тягати коробки та возики важкі. Ось і тут так, але робота набагато легша, хоч і той самий супермаркет, тілько по домашнім товарам та косметиці.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВИДПОВИДАЛЬНИСТЮ БИОКОСМЕТИКА

Основна назва: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВИДПОВИДАЛЬНИСТЮ БИОКОСМЕТИКА
Інші назви: ООО "Биокосметика"
Регіон роботи: Вінниця

Опис діяльності: 10.83 Переработка чая и кофе 10.89 Производство прочих продуктов питания, не включенных в другие категории 20.42 Производство парфюмерных и косметических средств 47.11 Розничная торговля в неспециализированных магазинах преимущественно продуктами питания, включая напитки, и табачными изделиями 47.19 Прочая розничная торговля в неспециализированных магазинах 47.75 Розничная торговля косметическими товарами и предметами гигиены в специализированных магазинах

ТОП Коллс

Основна назва: ТОП Коллс
Інші назви: TOP CALLS
Регіон роботи: Одеса

Опис діяльності: Сall-центр.Продажа продукции для похудения

Центр кардиохирургии КОКБ

Основна назва: Центр кардиохирургии КОКБ
Сайт: heartchef.com.ua
Опис діяльності: Центр кардиохирургии КОКБ (Киевская областная клиническая больница) Центр кардиохирургии функционирует на базе Киевской областной клинической больницы №1 во главе с заведующим отделением Иванюком Анатолием Викторовичем и оказывает помощь кардиологическим больным с ишемической болезнью сердца, нарушениями ритма, тромбоэмболией легочной артерии, врожденными и больными. В 2020 году разработан проект предоставления кардиохирургической помощи в полном объеме по современным европейским стандартам, в том числе проведению операций на открытом сердце. Наш центр является одним из немногих в Украине, где...

Центр краси NaVa

Основна назва: Центр краси NaVa
Сайт: nava.in.ua
Регіон роботи: Львів

Опис діяльності: Спеціалізація NaVa - корекція вікових змін шкіри обличчя. Догляд за обличчям, спа салон анти ейдж, корекція зморшок, омолодження шкіри обличчя, нава, омолоджуюча програма, безін’єкційна косметологія, ензимний пілінг, чистка, зволоження шкіри, антивікові процедури, догляд проблемної шкіри.

ЧАО Компания Эстет

Основна назва: ЧАО Компания Эстет