Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Кадрові агенції, рекрутинг»

Fundraising Group

Основна назва: Fundraising Group
Інші назви: Fundraising Agency
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: международная инвестиционная компания, которая работает в сфере привлечения финансов.

Furdohaz, Batory Nikoletta

Основна назва: G Consulting
Інші назви: Аутстафінг персоналу, Ірлін
Сайт: gconsulting.ltd
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Ми надаємо нашим клієнтам широкий спектр послуг та рішень у галузі аутстафінгу, аутсорсингу у сфері бухгалтерського та податкового обліку, у юридичних питаннях, а також сфері управління та розвитку персоналом.

GJC

Основна назва: GJC
Інші назви: Global Job Centre
Сайт: globaljobcenter.eu
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Харків
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Мы являемся международным агентством по подбору персонала, которое занимается поиском и подбором сотрудников. Наши представители работают в разных городах мира: Варшаве, Москве, Белграде, Софии, С.Петербурге, Новосибирске, Ростове-на-Дону, Манили. Мы сотрудничаем с многими международными компаниями, которым мы помогаем найти соответствующих сотрудников.

Good Way

Основна назва: Good Way
Інші назви: ТОВ ГУД-ВЕЙ
Сайт: good-way.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Агентство по трудоустройству за границей.

GREANPRO - професійна рекрутингова агенція

Основна назва: GREANPRO - професійна рекрутингова агенція
Інші назви: GREANPRO, Grean Pro
Сайт: greanpro.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: GREANPRO - професійна рекрутингова агенція. Ми допоможемо підібрати роботу вашої мрії та підберемо кандидатів на будь-які вакансії. У нас є своя база компаній, які надають роботу людям як з досвідом, так і без. Враховуючи усі ваші побажання стосовно роботи ми підбираємо для вас ідеальний варінт, готуємо до співбесіди і даємо вам можливість повернути своє життя на 180°! Також ми допомагаємо компаніям зібрати команду-мрії і робимо це швидко та якісно!

Gremi Personal

Основна назва: Gremi Personal
Сайт: gremi-personal.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Суми
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Gremi Personal – это компания, которая уже 10 лет занимает ведущую позицию на рынке трудоустройства украинцев за границей. Центральный офис находится в Польше (г. Гданьск), также у нас есть представительства в 15 крупнейших городах. В нашем штате – более 100 сотрудников, которые максимально ответственно относятся к своей работе и делают все для вашего комфортного пребывания за границей. Также мы уделяем большое внимание аналитике. Специальный департамент отслеживает миграцию украинцев в страны Европы, тенденции выбора профессий, заработные платы и другие важные нюансы. Фирма проводит социологические...

Happy Monday

Основна назва: Happy Monday
Інші назви: хэппи мандэй
Сайт: happymonday.com.ua
Опис діяльності: Happy Monday – это карьерный портал и платформа профессионального развития. Мы помогаем найти интересные вакансии, получить карьерный совет и познакомиться с компаниями, где понедельники станут счастливыми. Мы делаем всё, чтобы ваша карьера была вдохновляющей, а работа любимой!

HeadHunter Украина

HireLabas

Основна назва: HireLabas
Інші назви: Nermeka
Сайт: hirelabas.lt
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Кіровоград, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Полтава, Умань, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Пару слов о работе этой компании. Консультация адекватная, денег не брали. Деньги заплатили. Робота адекватная. Отношение хорошее. Условия хорошие и хозяин нормальный, так что рекомендую