Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика»
Winning Team
Основна назва: Winning Team
Опис діяльності: аутсорсинговая компания
Опис діяльності: аутсорсинговая компания
winning time
Основна назва: winning time
Сайт: winning-team.in.ua
Опис діяльності: аутсорсинговая компания.
Сайт: winning-team.in.ua
Опис діяльності: аутсорсинговая компания.
WorldShop-web
Основна назва: WorldShop-web
Інші назви: V-Index
Сайт: worldshop-web.com
Регіони роботи: Київ, Одеса
Опис діяльності: Компания «WordShop-web» занимается проектированием, разработкой и продвижением web-сайтов, что является основным направлением и начальной идеей создания.
Інші назви: V-Index
Сайт: worldshop-web.com
Регіони роботи: Київ, Одеса
young and advertising
Основна назва: young and advertising
Інші назви: Save max
Сайт: www.savemaxint.com
Опис діяльності: Представительство американской рекламно-маркетинговой компании Save Max International в Украине.
Інші назви: Save max
Сайт: www.savemaxint.com
Zeleni.Agency
Основна назва: Zeleni.Agency
Інші назви: GreenPR Ukraine
Сайт: zeleni.agency
Опис діяльності: Розробляють та втілюють PR-кампанії у нових та традиційних медіа. Створюють комунікаційні стратегії. Прогнозують результати PR-кампаній та роблять їх ефектними та ефективними.
Інші назви: GreenPR Ukraine
Сайт: zeleni.agency
«Бизнес-Альянс “MILLENNIUM”»
Основна назва: «Бизнес-Альянс “MILLENNIUM”»
Сайт: alliancem.com.ua
Опис діяльності: Бизнес-Альянс “MILLENNIUM” – крупнейший вертикально интегрированный холдинг и законодатель моды на рынке бизнес-образования и трафикового продвижения в странах СНГ. Самые масштабные и знаковые бизнес-конференции, тренинги и онлайн-курсы организованы нами. А еще, мы занимаемся стратегическим Digital-маркетингом. В частности – трафиковым продвижением (SMM, таргетированная и контекстная реклама, директ-маркетинг и т.д.), созданием уникальных Landing Page Мы гордимся своими разработками для обучения и развития наших Сотрудников. Разработкам, которым нет аналогов на рынке. Именно поэтому у нас работают...
Сайт: alliancem.com.ua
«Креатив»
Основна назва: «Креатив»
Сайт: kreatuv.com.ua
Опис діяльності: Производители наружной рекламы в Киеве. На рынке с 2011 года.
Сайт: kreatuv.com.ua
Опис діяльності: Производители наружной рекламы в Киеве. На рынке с 2011 года.
«ООО Vip Print Group»
Основна назва: «ООО Vip Print Group»
Сайт: www.vpg.com.ua
Опис діяльності: Широкоформатная печать, изготовление наружной рекламы
Сайт: www.vpg.com.ua
Опис діяльності: Широкоформатная печать, изготовление наружной рекламы
Інститут маркетингових досліджень
Основна назва: Інститут маркетингових досліджень
Інші назви: Інститут маркетингових, соціологічних та політичних досліджень ім. Шевченко, Институт маркетинговых исследований
Сайт: www.facebook.com
Опис діяльності: Организація з офісом у квартирі, одним працівником, який величає себе головою ради директорів Інституту, не менше! Шахрай і самодур, яких мало, політтехнолог без освіти, Володимир Олександрович Бондаренко цей Інститут просто вигадав, зареєструвавшись, як приватний підприємець. Себто, це ПП "Інститут маркетингових досліджень". Тільки назва, щоб звучала. Набирає на роботу студентів, частіше студенток, часто журналісток, дає беззмістовні завдання і навіть намагається зваблювати за спиною дружини. На щастя, страхота така, що нікому своїми чарами не загрожує. Кидає на гроші всіх підряд. ...
Сайт: www.facebook.com
Авеб Системс Украина
Основна назва: Авеб Системс Украина
Інші назви: Aweb Systems
Сайт: www.aweb.ru
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: Компания занимается разработкой сайтов, поисковым продвижением сайтов, контекстной рекламой. Офис в Киеве: проспект Николая Бажана 1М, Киев, Украина
Інші назви: Aweb Systems
Сайт: www.aweb.ru