Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес»
Де Люкс
Основна назва: Де Люкс
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Опис діяльності: Эскорт услуги г. Киев, ул. Эспланадная, 30 (32)
Опис діяльності: Эскорт услуги г. Киев, ул. Эспланадная, 30 (32)
Денис Красников
Детский продюсерский центр Babyphotostar
Основна назва: Детский продюсерский центр Babyphotostar
Інші назви: Babyphotostar
Сайт: babyphotostar.com.ua
Опис діяльності: Продюсирование детей, съемки детей в рекламе, модные дефиле, участие в различных телевизионных проектах и т.д.
Інші назви: Babyphotostar
Сайт: babyphotostar.com.ua
Дивосвит-центр досуга
Основна назва: Дивосвит-центр досуга
Опис діяльності: Центр досуга для детей
Опис діяльності: Центр досуга для детей
дирекция парков черкассы
Основна назва: дирекция парков черкассы
Сайт: park-che.com
Регіон роботи: Суми
Регіон роботи: Суми
Дубравушка
Основна назва: Дубравушка
Інші назви: ТОВ "Ивент-Комфорт"
Сайт: dubravushka.in.ua
Регіони роботи: Київ, Фастів
Опис діяльності: Загородный комплекс "Дубравушка". Располагается в городе Фастов. Есть номера и домики, которые сдаются, залы, ресторан, бар, бильярд, теннис.
Інші назви: ТОВ "Ивент-Комфорт"
Сайт: dubravushka.in.ua
Регіони роботи: Київ, Фастів
Дядя Жора Company
Основна назва: Дядя Жора Company
Інші назви: Дядя Жора
Сайт: jora.biz
Опис діяльності: Коли йдеться про яскраве та динамічне свято, "Дядя Жора Company" - це кращий вибір! Наша команда, на чолі з Дядею Жорою, забезпечить усі аспекти організації вашого заходу. Завдяки нашому досвіду та таланту, ми впевнено проведемо будь-яке свято - від весілля до корпоративу. Наш підхід із заохоченням і уважністю до деталей забезпечить незабутні враження для вас і ваших гостей.
Інші назви: Дядя Жора
Сайт: jora.biz