Группа компаний Вольф
Другие названия: "типография Самурай", "Типография Горячих Тиражей"
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Типография
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Группа компаний Вольф
Отзывы о компании «Группа компаний Вольф» Всего: 169
27.08.23 18:12
Олександр,
Працюю в відділі продажів. Робота подобається, забезпеченням задоволений, зп також.
все подобається
20.08.23 15:47
Анна,
Образцовая типография находится близко к метро.
Начальство в лице мастеров, и тех, кто повыше лояльное, понимающее.
не нашла
18.08.23 15:27
Віталій,
Мені робота подобається. Компанія серйозна. Зарплату вчасно платять, до працівників добре ставляться. У приміщеннях чисто, красиво, прямо хочеться на роботу. Свіжий ремонт, чисті цехи, ввічливе керівництво,...»
все добре
16.08.23 19:01
Ніна,
Гарне місце роботи. Ніколи нікого підміняти не доводилося. Тішить кар'єрне зростання. Колег навчали і вирощували саме так, хочу так само, тому точно пропрацюю не один рік.
все сподобалось
12.08.23 20:33
Аліна,
Робота подобається. Є відпустка та відпускні платять вчасно та вираховують їх як треба – по середньому. Лікарняний так само є, все вчасно. Роботи чимало, але не втомлююся, намагаюся підтримувати робочий тонус...»
все ок
26.07.23 18:54
Іван,
Працюю в цій компанії понад 5 років. Можу сказати лише добре. У компанії постійно навчають та розвивають співробітників)
не знайшов
23.07.23 14:38
Галина,
Працювала у компанії близько півроку. До цього був малий досвід роботи. Можу сказати, що навчили багато чого. Значно півищила свій рівень як дизайнера.
немає
19.07.23 14:42
Юрий,
Заказывали печать на худи. Спасибо за качественно выполненную работу, цены приятно удивили, спасибо большое.
небыло
16.07.23 16:32
Назар,
Доброго дня хочу поділитися своїм відгуком про роботу на Вольф. Пройшов уже рік, як я працюю і чесно сказати, дуже задоволений, що знайшов таку роботу! Працюю я дизайнеро, і робота мені чудово підходить....»
всім задоволений
14.07.23 20:47
Анна,
Достойні умови праці + хороший колектив, ЗП завжди день у день. Загалом все добре, всім раджу)
все добре