Группа компаний Вольф
Другие названия: "типография Самурай", "Типография Горячих Тиражей"
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Типография
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Группа компаний Вольф
Отзывы о компании «Группа компаний Вольф» Всего: 169
19.10.23 19:43
Гриша,
Найбільші плюс для мене тут , це стабільний графік, можливість кар'єрного зростання, відмінна зона відпочинку, гарний та сучасний офіс та гарний колектив
не помітив
17.10.23 18:43
Таня,
Сучасно обладнаний офіс. Все зроблено для людей. Зручний графік та розташування офісу.
не помітила
11.10.23 19:29
Аліна,
Працюю тут півроку. Із плюсів: Можливість здобуття великої кількості знань, територіальне розташування, облаштування офісу.
немає
27.09.23 19:13
Назар,
Не врут на собеседовании, называют реальную зарплату и график работы. Офис чистый, места рабочие удобные
все нормально
25.09.23 18:29
Ніна,
Мені сподобалося тут працювати, колектив прикольний, можна посміятися, працюється легко, у всьому допомагають, зп ніколи не затримується, вихідні дають. Загалом робота надійна
все класно
23.09.23 18:10
Татьяна,
Работаю 2 года. Все устраивает. Приличная зарплата, коллектив хороший, начальство адекватное.
все хорошо
20.09.23 18:44
Валентин,
Робота дуже хороша, не пошкодував про те, що влаштувався. Хороші умови, зп вчасно все чудово.
все чудово
18.09.23 14:36
Артур,
Хорошая организация, работаю в ней 4 года и отмечаю ее в лучшую сторону. Ребята устраивайтесь не пожалеете!
не видел
14.09.23 18:22
Марина,
Зп приходить у час, у самій організації працювати приємно. Скарг немає.
немає
29.08.23 18:53
Таня,
Чудове місце для роботи. Працюю вже 3 місяці, повністю задоволена компанією. Надають все потрібне для роботи, дружній колектив, цікава робота.
все влаштовує