Grand Toys
Інші назви: Іграшки і канцелярія
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: gtoys.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Ровно
Сайт: gtoys.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Ровно
Іграшки і канцелярія
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюGrand Toys
Відгуки про компанію «Grand Toys» Усього: 58
18.05.18 23:57
м. Ровно
Настільки дружного колективу я ніде не зустрічала! Віддаються своїй роботі повністю! поганий колектив - це те, що змушувало мене звільнятися з інших робіт. тут такого немає! всі дружні і бажаючі працювати! саме це мені і подобається!
Негативні сторони не шукала, а вони не шукали мене
17.05.18 18:48
м. Ровно
Друге моє офіційне місце роботи. У порівнянні з колишньою компанією Grand Toys місце просто відмінне. Все влаштовує. І продукція, і колеги по роботі. Маю велику надію вирости професійно саме в цій компанії.
«Мінуси» є в будь-якій компанії
10.05.18 22:48
м. Дніпро
Устроилась сюда на работу с подсказки подружки, она в Гран Тойсе работает больше года. ЗП в два раза больше чем на моем предыдущем месте работы. У нас нормальный начальник. В целом пока довольна. Сейчас трудно найти нормальную прилично оплачиваемую работу.
«минусы» я пока не нашла, а в будущем посмотрим.
09.05.18 23:55
м. Ровно
Колектив приємний, на роботі не втомлюєшся від них, навіть періодично ходимо гуляти не в робочий час. Керівники адекватні. роботи вистачає, без діла не сидиш.
Компанія з великими амбіціями, і працюють такі ж люди, готові працювати.
09.05.18 07:36
м. Ровно
Особисто моя думка: мене тут влаштовує все. Професійна самореалізація — є, висока зарплата — є, приємні бонуси, у вигляді дружніх і розумних колег навколо — є. Працювати в такій компанії легко і цікаво.
Іноді дуже втомлюєшся від переговорів, але це вже специфіка професії.
07.05.18 19:15
Работаю в Гран тойсе почти год и не могу сказать ничего негативного про эту компанию. Коллектив молодой, работа интересная! Компания не перестаёт развиваться и совершенствоваться, при этом не забывая поощрять лучших сотрудников премиями в конце месяца. Есть все возможности проявить себя и приобрести большой профессиональный опыт.
Работа норм.
05.05.18 09:26
Водитель Санек,
м. Дніпро
Кто просил по ЗП и по условиям кому интересно могу поделиться. Работаю водителем уже давно. Выплата зп каждые 10 дней, ночевки на двухдневных рейсах оплачивает компания. (мне заплатили, задержки нет). Машина у меня на 20 кубов, в месяц примерно 6-8 двухдневных рейсов по 1200 км., за 1км платят 5 грн + разные доплаты минус топливо. Товар легкий, условиями в целом доволен.
Нужно самому заносить товар к клиентам
04.05.18 23:35
м. Ровно
Працюю в компанії трохи менше року. Поки нічого поганого з того, що тут пишуть не помітив. Колектив - звичайні люди дружні і без понтів. Керівництво компанії в особі директора та заст. директора теж засудити не можу - люди займаються бізнесом. В їх же інтересах, щоб компанія процвітала, тому, якщо того вимагає ситуація і ти накосячів, то можуть за суворістю посварити. Однак, якщо норм працюєш, то і премію дадуть....»
За умовами роботи все, як у всіх: обід з години до двох. Поруч магазин «Смаколик» і їдальня.
04.05.18 07:58
Насчёт нарастающего кидняка всех на зарплату. Явно в самом начале, в 2015 - 2016 годах эта мутка была призвана закртыть огрехи развития, воровство, установление команды, мотивация. То сейчас этот механизм задействуется уже как ресурс. С одной стороны -- безумные траты на выставку, с другой стороны жене Прядки задерживают 2200( чуть больше 80-ти долларов) на месяц! На деньги, что были потрачены на выставку, можно...»
04.05.18 07:57
Дмытро не нашёл ничего лучше, как посадить тролля на переписку, который будет пытаться разбавлять дискуссию своими " у нас охранник на входе, дверь открывается магнитной карточкой, а ещё есть питьевая вода и столовка напротив, а ещё, а ещё мне подарили блокнот с ручками и подписью САМОГО!!!". Ну тупняк такой, в стиле Дмытра. Он всех людей, особенно работающих на него считает дураками. Умные дураки -- те, которые ему...»