Коллекторское агентство "Verdict"
Другие названия: Вердикт
Сайт: verdict.kiev.ua
Телефоны: 0445375310
Регионы работы: Киев, Винница, Днепр, Донецк, Кривой Рог, Львов, Одесса, Ровно, Ужгород, Хмельницкий, Чернигов
Сайт: verdict.kiev.ua
Телефоны: 0445375310
Взыскание долгов по кредитам , торговля интернетом, тв, и т.п.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Коллекторское агентство "Verdict"
Отзывы о компании «Коллекторское агентство "Verdict» Всего: 12
Все Киев Винница Днепр Донецк Кривой Рог Львов Одесса Ровно Ужгород Хмельницкий Чернигов
16.07.21 13:57
г. Ровно
все отлічнно за більше як 2 года в компанії.
колектив - агонь, керівництво саме адекватне, зарплата завжди вчасно по одній
зрозумілій системі, фінансування на уровні. Офіс - ідеальне розташування, все тобі...»
та нема такого
19.03.21 14:44
Анна,
гарний офіс
Коли прийшла на співбесіду дуже не понравилось те шо дівчина яка проводила співбесіду вела себе по хамськи, чи то настрою не було в неї чи бодун!!
перегар стояв на весь кабінет, керівники зверніть увагу!
04.02.21 17:33
- Вчасна виплата з/п;
- досить цікава робота, отримання корисних навичок;
- дружній колектив;
- можливість офіційного працевлаштування;
- офіс в центрі міста, зручний графік роботи.
Не знаю, як у якому напрямку роботи, але як для юристів норм варіант.
Умови праці - по багато людей в одному кабінеті, від цього є певний дискомфорт, подекуди проблеми з наявністю необхідних ресурсів для роботи.
12.02.19 14:06
Марина,
Для мене немає
Просто жах! При запрошенні на співбесіду навіть не рахують за потрібне повідомити,що це колекторська контора! Говорять що потрібен менеджер по роботі з клієнтами банку.Потрібно називати речі своїми іменами. Зрозуміло,що нормальна людина не піде на таку роботу,але невже не очевидно,що прийшовши на співбесіду і так все стане зрозуміло???
09.01.19 14:46
Радіон,
г. Ровно
1. Колектив - головний плюс. Молоді, цікаві, приємні люди. З такими і працювати приємно і на пиво після роботи можна сходити.
2. Умови. Офіс в центрі міста, тепло, затишно, кулер з водою, курилка під накриттям.
3. Зарплату платять.
4. Корпоративна культура на високому рівні.
1. Зарплата за місяць виплачується в останніх числах наступного.
2. Довготривалий процес погодження керівництвом кадрових питань (підвищення з/п, оф. працевлаштування тощо).
30.06.18 00:25
Галина Пархута,
г. Ровно
Працюю бідьше 3м. Колектив хороший, підтримка велика від колег завжди допоможуть, послухають та підтримають. Дружній гарний колектив. З графіком завжди можна домовитись. Стосовано зарплати та авансу то тут все вчасно. Є мотивація для роботи. ХОЧЕТЬСЯ ХОДИТИ НА РОБОТУ!!!
Морально трішки важко
12.06.18 17:23
Дмитро,
г. Ровно
Народ, ті хто пишуть негативні відгуки, ви з якої планети?
на момент коли я працював, все влаштовувало, на рахунок того,що ЗП затримують, можна подумати на всіх інших роботах не буває такого. Робота в офісі, який з новими меблями, тепло, гарне освітлення, комп'ютери нові.Якщо комусь не підходить специфіка, то питання Ви знали куди йшли? А якщо погодились на умови, навіщо потім писати негатив. Рекомендую всім хто...»
Великі бази на обдзвін:)
12.06.18 17:07
Тетяна,
г. Ровно
Сподобалось ставлення супервізорів, хороші ,вічливі люди.
В офісі є кондиціонер, кулери з водою. Тому комфортно працювати.
Рада була б повернутися, але на даний час не мою можливості.
немає
12.06.18 17:06
люда,
г. Ровно
Працюю в компанії більше року, подобається молодий колектив, чистий офіс, при бажанні є можливість кар"єрного росту, реальна бонусна система, плюс знання і хороший досвід роботи.....ЗП виплачується вчасно......
гарнітура потребує оновлення
12.06.18 17:04
Артур,
г. Ровно
Крутий колектив, позивні люди. Лояльне ставлення керівництва до вирішення проблем. Зп виплачують вчасно.
Хороша можливість отримати бонуси.
Офіс в центрі міста, зручно добиратися.
немає
- 1