Коллекторское агентство "Verdict"
Другие названия: Вердикт
Сайт: verdict.kiev.ua
Телефоны: 0445375310
Регионы работы: Киев, Винница, Днепр, Донецк, Кривой Рог, Львов, Одесса, Ровно, Ужгород, Хмельницкий, Чернигов
Сайт: verdict.kiev.ua
Телефоны: 0445375310
Взыскание долгов по кредитам , торговля интернетом, тв, и т.п.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Коллекторское агентство "Verdict"
Отзывы о компании «Коллекторское агентство "Verdict» Всего: 12
Все Киев Винница Днепр Донецк Кривой Рог Львов Одесса Ровно Ужгород Хмельницкий Чернигов
11.06.18 17:54
Аліна,
г. Ровно
Дружній колектив, супервізори завжди допомагають,дуже приємний тренер який навчає,весела та позитивна людина.
вчасна виплата зарплати,компанія оплачує корпоративи,графік який можна підстоювати під себе.
застаріла гарнітура
11.06.18 16:04
Юлія Яковлева,
г. Ровно
Доброго дня! Мене звуть Юлія, я на даний момент працюю в даній компанії.. Читаючи відгуки попередніх відвідувачів-так названих колишніх працівників, дивує один факт, якщо на стільки все було погано чому не шукали іншу роботу. Стосовно заробітної плати, усе виплачується вчасно, можливо, коли був інший генеральний директор- були затримки. На даний момент аванс виплачується до 15 числа,заробітна плата до 30 числа. Якщо...»
немає