ТОВ «Віп - Захист - 1»
Другие названия: ПП «РЕГИОНАЛЬНЫЙ ОХРАННЫЙ АЛЬЯНС»
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Сайт: gayukraine.com
Телефоны: 044 221 91 77
Регионы работы: Киев, Александрия, Бахмач, Белая Церковь, Бердичев, Бердянск, Винница, Владимир-Волынский, Каменское, Днепр, Житомир, Кропипницкий, Конотоп, Кременчуг, Кривой Рог, Нежин, Николаев, Одесса, Первомайск, Полтава, Прилуки, Ровно, Смела, Сумы, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Сайт: gayukraine.com
Телефоны: 044 221 91 77
Охоронне підприємство
"Віп-Захист-1" готове до виконання
найвідповідальніших завдань та надає
послуги в сфері забезпечення комплексної
безпеки бізнесу. Ми забезпечуємо найвищий
клас послуг безпеки і це підтверджує наша
репутація і наші результати.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ТОВ «Віп - Захист - 1»
Отзывы о компании «ТОВ «Віп - Захист - 1»» Всего: 14
Все Киев Александрия Бахмач Белая Церковь Бердичев Бердянск Винница Владимир-Волынский Каменское Днепр Житомир Кропипницкий Конотоп Кременчуг Кривой Рог Нежин Николаев Одесса Первомайск Полтава Прилуки Ровно Смела Сумы Тернополь Ужгород Умань Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Черновцы Южноукраинск
14.01.20 19:46
Валерій,
г. Винница
гарна фірма - оформлюють офіційно і платять по результатах роботи, лікарняні і відпустки теж платять
тут все нормально
09.01.20 14:50
Микита,
г. Винница
Працювати можна: Вимагають тримати графік і тверезість. Зарплату виплачують вчасно. Умови нормальні, колектив також
не має такого
04.01.20 18:14
Віктор,
г. Винница
Хороший колектив і нормальні зарплати. Працюю другий рік
проблем не має
27.12.19 10:36
охоронець,
г. Винница
приймають на роботу по документах зарплатня не дуже висока але ж і робота не складна - стій і пильнуй
без поганого
26.12.19 17:31
Юра,
г. Винница
мене все влаштовує: графік сутки\троє. колектив нормальний, зарплату платять вчасно і чесно
Працюю рік - не помітив
17.12.19 15:11
Олег,
г. Винница
прийняли на роботу офіційно, графік чергувань - сутки\троє, колектив нормальний, зарплату платять вчасно
все добре
13.12.19 11:21
Дмитро,
г. Винница
зарплатня стабільно та вчасно, графік по роботі - такий самий як і в інших охоронах - але форму та взуття видають
не знаю
09.12.19 11:06
Сергій,
г. Винница
нормальна фірма - і оформлюють офіційно і платять по результатах роботи, лікарняні і відпустки також платять
такого немає
25.11.19 12:27
Олег,
г. Винница
Оформлюють офіційно . Зарплатня не дуже висока але ж і не вимагають нічого складного - стій і пильнуй
...
23.11.19 11:56
Юра,
г. Винница
офіційно оформлюють , соцпакет є, зарплатня вчасно. але суворі хазяї
все добре
- 1