Рelliron.com
Регіони роботи: Київ, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Дніпро, Донецк, Житомир, Івано-Франківск, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Коломия, Кривий Ріг, Луцьк, Маріуполь, Мукачево, Одеса, Полтава, Прилуки, Ровно, Суми, Тернопіль, Харків, Чернівці
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюРelliron.com
Відгуки про компанію «Рelliron.com» Усього: 104
Усі Київ Бердичів Бердянск Вінниця Дніпро Донецк Житомир Івано-Франківск Ірпінь Калуш Кам’янец-Подільськ Кіровоград Коломия Кривий Ріг Луцьк Маріуполь Мукачево Одеса Полтава Прилуки Ровно Суми Тернопіль Харків Чернівці
11.01.19 12:36
Марина,
не смешите меня!
недавно почитала отзывы в интернете о компании Рelliron, честно признаюсь была в шоке! сама была их клиентом и знаю что они мошенники! А пишут про них очень хорошо, заплатили троллям, это 100%- наверняка таким способом хотят улучшить свою репутацию!
09.01.19 17:28
Генадій,
зовсім нема
Я напевне ніколи не зрозумію людей, які свідомо нехтують своєю совістю. Невже Александру Ігнат вам так добре платить, що ви готові свідомо штовхати людей у його підступну аферу? Я навіть не здивуюся тому, що жоден з тих, хто так красиво пише про прибутки з pelliron, жодного разу не користувався торговим терміналом, бо насправді є професійним тролем.
31.12.18 12:17
Валик,
Смешно становиться когда наталкиваюсь на заказные отзывы в сети о мошенниках под названием Рelliron, неужели кто то верит в этот бред!? Уже давно брокер показал себя не с лучшей стороны!
31.12.18 12:16
Валик,
29.12.18 21:04
Катерина,
відсутні
Мене такі покидьки, що рекламують лохотрони не дивують, я їх просто зневажаю. Треба зовсім зневажати себе, щоб заробляти копійки на горі інших людей. В мене особисто немає жодної підстави довіряти Александру Ігінату після того цирку, який я побачила на навчанні. Цей курс не має жодної перспективи для трейдерів, лише для шахраїв, які його влаштували.
24.12.18 17:19
Богдан,
відсутні на мій погляд
Дивлячись на те, що тут пишуть деякі фантазери, я ще раз переконуюсь в тому, що заради грошей більшість залюбки піде проти власної совісті. Але мені хочеться спитати, скільки ж вартує сьогодні чесність? Невже Александру Ігнат платить достатньо для того, щоб свідомо вводити людей в оману, стаючи тим самим його спільником? Саме через таких як ви я попав у тенета pelliron та втратив дуже суттєву суму коштів. Тому мене...»
19.12.18 15:32
VariK,
нечего!!!
Как почитаешь о брокере Pelliron в сети, о том что пишут о нем, так сразу возникает вопрос- сколько этим тролям заплатили!!?? Я понимаю что сейчас многие заказывают такого рода рекламу для компаний или товаров, но как эти люди могут потом спать спокойно?? Я реально попался в этот капкан, реально лишился денег! И очень хочу что бы брокер Pelliron и его владелец А. Игнат...»
18.12.18 17:15
Іван,
відсутні
Звісно у Александру Ігната є люди, так звані тролі, які переконують інших, що pelliron – це золота жила і на деяких сайтах вони надто активні, але дивлячись на загальну картину можна зрозуміти, що торгувати з pelliron може лише божевільний.
05.12.18 08:25
Катя,
Я когда искала работу через интернет, искала такую работу, чтобы она была не очень сложной и без напряга. Меня была заинтересовала информация по компании Пеллирон. Я пошла к ним на собеседование, но после собеседования пришла домой и почитала отзывы о них и поняла, что это разводняк, с которым лучше не иметь дело. Поэтому я ушла, многие там писали, что начальство плохое, хотя мне он тоже не понравился. Их начальник...»
30.11.18 17:13
Юлия,
нету такого
Ну ладно в Молдавии Alexanderu Ignat Pavlovich и ему подобные могут себе позволять такой лютый беспредел. При всей моей искренней симпатии к этой стране, регулирование взаимоотношений на финансовых рынках там существует чисто формально, но у нас-то можно же было как-нибудь пресечь эту аферу. Особенно когда на рынок рвется компания с репутацией как у pelliron.com. Отзывы ясно дают понять, что вне зависимости от...»