Богдан Терзи
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердянск, Вінниця, Вознесенськ, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Ізмаіл, Ілїчівск, Ірпінь, Кіровоград, Котовськ, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лисичанськ, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Первомайськ, Полтава, Ровно, Суми, Ужгород, Умань, Хмельницький, Чернівці
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюБогдан Терзи
Відгуки про компанію «Богдан Терзи» Усього: 3
Усі Київ Біла Церква Бердянск Вінниця Вознесенськ Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Ізмаіл Ілїчівск Ірпінь Кіровоград Котовськ Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Лисичанськ Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Одеса Первомайськ Полтава Ровно Суми Ужгород Умань Хмельницький Чернівці
22.10.19 08:27
ПАША,
м. Кременчуг
Благодарен Богдану Терзи, за те знания которые он дал мне, руководствуясь ими я имею хорошие результаты.
нет 0000
08.01.19 13:49
Тарас,
м. Кременчуг
Я також вирішив написати про Фінкурс від Богдана Терзі відгуки, адже я вражений тим, наскільки професійно представлена інформація в цьому курсі, і тим, що вся вона доречна та необхідна для кожного, хто хоча б трохи зв’язаний з темою фінансів. Та й не тільки, мені здається, що цей курс буде в принципі корисний для всіх, оскільки в ньому піднімаються важливі питання, такі як прогнозування курсу долара, питання...»
вважаю, що не було
15.10.18 23:34
Руслана,
м. Кременчуг
Большинству современных «профессионалов» стоило бы поучиться у Богдана Терзи тому, что означает настоящий профессионализм. Это не только обширные знания и умение их применять на практике. Профессионализм включает в себя также ответственность за результат, порядочность и стремление совершенствоваться. В нашей стране многим людям как раз и не хватает этих качеств, в особенности порядочности, когда речь заходит о...»
---------