Богдан Терзи
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердянск, Вінниця, Вознесенськ, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Ізмаіл, Ілїчівск, Ірпінь, Кіровоград, Котовськ, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лисичанськ, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Первомайськ, Полтава, Ровно, Суми, Ужгород, Умань, Хмельницький, Чернівці
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюБогдан Терзи
Відгуки про компанію «Богдан Терзи» Усього: 2
Усі Київ Біла Церква Бердянск Вінниця Вознесенськ Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Ізмаіл Ілїчівск Ірпінь Кіровоград Котовськ Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Лисичанськ Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Одеса Первомайськ Полтава Ровно Суми Ужгород Умань Хмельницький Чернівці
22.08.19 08:51
Илья,
м. Луцьк
Знаю Богдана Терзи уже очень много лет и не раз обращался к нему за помощью, и всегда получал квалифицированную помощь, отзывы о нем пишут хорошие, Богдан их заслуживает без разговоров.
12.02.19 17:41
Олег,
м. Луцьк
Мені теж сподобалася інформативність і чіткість, які Богдан Терзі вклав в свій курс. Я, взагалі-то, і до цього дуже тісно цікавився темою фінансів, так що не можу сказати, що вся інформація, яка була в курсі стала для мене відкриттям, але нового я теж багато чого для себе в ньому підкреслив. Фінкурс від Богдана Терзі відгуки схвальні отримує по справедливості, це вже точно. Він вартий того, щоб витратити на нього...»
по-моєму, відсутні