Эко-Маркет
Інші назви: ООО "ЭКО"
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахчисарай, Біла Церква, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Єнакієво, Житомир, Івано-Франківск, Кіровоград, Ковель, Конотоп, Константинівка, Краматорськ, Кременчуг, Луганськ, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Ровно, Ромни, Севастополь, Сєвєродонецьк, Суми, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Шостка
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Розничная торговля
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭко-Маркет
Відгуки про компанію «Эко-Маркет» Усього: 222
Усі Київ Бахмут Бахчисарай Біла Церква Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Єнакієво Житомир Івано-Франківск Кіровоград Ковель Конотоп Константинівка Краматорськ Кременчуг Луганськ Луцьк Миколаїв Полтава Ровно Ромни Севастополь Сєвєродонецьк Суми Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Шостка
14.10.23 18:01
Єгор,
Дуже великий плюс у тому що взяли з невеликим досвідом після училища і готові вчити якщо ти цього сам хочеш. Все необхідне надають (одяг, рукавички, фартух), нічого зі своїх оплачувати не треба. Нормальна...»
Часу реально не лишається поки що: дізнаєшся нове/навчаєшся/працюєш у поті чола - прийшов додому поїв і виключився. Сподіваюся що скоро буде простіше
12.10.23 10:44
Наталя,
Дуже грамотно і при цьому невимушено проводять співбесіду, також повністю відкріто і доступно розповіли про те, чого чекати на передбачуваному робочому місці. Зустріч вважаю пройшла відмінно
Мого досвіду замало щоб обійняти цю посаду, шкода
11.10.23 04:12
- Дружный коллектив и взаимовыручка, практически по-семейному, это редкость
- Нормальная з/п
- Карьерный рост, можно дорасти до повышения
Нужно много вкалывать строго по графику, взяла пока паузу и ищу что-то еще
10.10.23 04:08
Ірина,
м. Чернігів
робота стабільна, офіційна.також можна додатково заробити за понаднормову працю
дуже складно працювати на свята через наплив людей, хоч взагалі не виходь на зміну
09.10.23 02:49
дмитро,
прийнятно як на мене: на цій посаді платять у різних мережевих магазинах приблизно однаково. Тому я обираю де буду працювати за умовами які пропонують і був вже на 2 співбесідах
Складно сказати без досвіду саме тут
08.10.23 01:32
Мені потрібно ще допрацювати хоча б до 60 років, а в ідеалі отримати ще стаж, тому я згодна з усіма умовами, що є, головне щоб гроші продовжували платити як платять
навантаження є, скоріше це психологічне але поки здоров'я дає змогу працювати
14.09.23 14:24
Катерина,
м. Полтава
Хороша стабільна робота для тих у кого реальні очікування від життя, а не рожеві єдинороги
Якщо звикла працювати постійно з людьми, то все вийде, якщо ні - ні
14.09.23 13:38
Лера,
м. Краматорськ
очень хотела эту работу в Мирнограде, пока еще учусь, но хочу подработку чтобы меньше зависеть от родителей, готова совмещать как-то. Не пеку, но профессия нравится. Готова учиться, условия полностью...»
Есть надежда что передумаете, тогда свяжитесь со мной пожалуйста
14.09.23 13:27
Зароблятимеш чітко те за що домовилися - тут із цим проблем немає, відповідно сім'я буде забезпечена, а ти спокійний. Я прийшов взагалі нічого про цю професію не знаючи просто знайомий мене порадив – навчили...»
графік напружений, не всі вихідні ти вдома
14.09.23 13:06
станислав,
Работа динамичная, тут посидеть в курилке с телефоном не получится - но и проблем меньше, з/п выплачивается без задержек (мне уже трижды дали точно в срок), не нужно ходить за руководством канючить чтобы тебе...»
Все по расписанию поэтому устаю