Smaki Maki
Другие названия: Смакі Макі, Sushi Go
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: smaki-maki.com
Телефоны: 0 800 20 40 40
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Винница, Житомир, Ивано-Франковск, Львов, Николаев, Ровно
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: smaki-maki.com
Телефоны: 0 800 20 40 40
Доставка піци та суші
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Smaki Maki
Отзывы о компании «Smaki Maki» Всего: 174
28.09.24 17:59
Яна,
г. Львов
вчасна виплата зп, хороший колектив, можливість самостійно обирати робочі зміни
пора переглядати зп працівників і піднімати її :)) недостача працівників на кухнях та кур'єрів
08.07.24 20:53
Вікторія Тарасюк,
г. Львов
Вчасна та конкурентна ЗП, дружній колектив, можливість карʼєрного росту, колеги-професіонали своєї справи, завжди є цікаві корпоративні програми( з подарунками) та тімбілдинги.
Не виявила
31.05.24 12:52
Марян Батько,
Організований процес приготування страв, усіх працівників я вважаю професіоналами своєї справи, компанія ретельно підбирає команду на кухні
ПРОГРАМА яка невірно рахує час, тому кухня не може взяти КПІ на який заслуговує.
28.05.24 10:58
Мар'ян Батько,
г. Львов
позитивний колектив, розвіз з роботи по домівках. Зручно розташований інвентар на кухні,
Забезпечений усім потрібними
У нас на кухні влітку дуже спекотно, деколи температура піднімається вище 35° а біля річки можливо і всіх 40°
27.05.24 18:35
Вікторія,
г. Львов
Чудовий колектив, мотивація навчатися нового, хороша оплата, знижки для працівників
20.05.24 17:40
Віталій,
г. Львов
Я працюю в компанії вже доволі довгий час і дуже задоволений своєю роботою. Тут я маю можливість постійного розвитку та кар’єрного зростання, а також отримую відповідну оплату праці. Найбільшою перевагою...»
12.05.24 09:27
Василь,
г. Львов
Висока заробітня плата, корпоративні заходи, приємний колектив
07.05.24 14:45
Юрій Романів,
г. Львов
Гарний колектив хороша зарплата хороший керівник локації
Негативних сторони в роботі немає
31.03.24 14:04
Олена,
г. Львов
Динамічний ріст, навчання, дружні відносини, можливість висловити свою точку зору, можливість вислюілювмти ідеї, які впрводжують в роботі
Достатньо високі вимоги.
30.03.24 14:13
Данило Стефанишин,
г. Львов
Неймовірний колектив, що мотивує командний дух старатись більше і краще. Лояльне начальство. Хороша зарплата
Відсутність достатньої кількості людей в штаті