Smaki Maki
Другие названия: Смакі Макі, Sushi Go
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: smaki-maki.com
Телефоны: 0 800 20 40 40
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Винница, Житомир, Ивано-Франковск, Львов, Николаев, Ровно
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: smaki-maki.com
Телефоны: 0 800 20 40 40
Доставка піци та суші
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Smaki Maki
Отзывы о компании «Smaki Maki» Всего: 174
22.04.23 20:09
Іван Прихідько,
г. Львов
Кар'єрний ріст що є дуже великою перевагою, бо я планую розвиватися і ставати кращим, чудове місце роботи і чудова компанія є куди рости, місце роботи не далеко від дому і після роботи розвозка, і чудовий...»
Немає
14.04.23 11:47
Dmytro Beleyaev,
Чудова компанія
Кар'єрний ріст і розвиток гарантовані!
Не знайшов за 4 роки роботи
13.04.23 18:06
Olenа,
г. Львов
Хороший вибір для кандидатів, які шукають не просто роботу на 1 місяць, для тих, хто бажає рости і розвиватись. Розвиватись разом з компанією. Розвиватись професійно і особистісно.
Немає
12.04.23 19:37
Валерій,
г. Львов
Хороші преспективи, є непоганий кар’єрний ріст, вчасно виплачують заробітню плату, класна і прогресивна команда👍
Потрібно завжди бути готовим до змін і вдосконалюватись, тому що компанія досить швидко розвивається і на місці сидіти не вийде, але це теж плюс як на мене)
12.04.23 10:58
Viktoriia Andriichuk,
г. Львов
Дуже дружній колектив, допомагають один одному; компанія зацікавлена в розвитку кожного співробітника в різних напрямках
Не помітила
11.04.23 23:32
г. Львов
Дружній колектив, стабільність виплати зп, можливість рости та розвиватись, харчування на рівні)
Не знайшов
11.04.23 23:25
Макс Маленко,
Дружній колектив
Командний дух
Перспективи для розвитку як і кар’єрного так і професійного
Достойна заробітня плата
Доволі не мало бонусів для працівників
Якісні страви і суворий контроль за якістю...»
Інколи не вистачає рук на процесі для комфортної та швидкої роботи
11.04.23 20:28
Богдан,
г. Львов
Дружній колектив, чудові умови для праці
На даний момент негативних сторін немає
11.04.23 20:22
Христина Ключник,
г. Львов
Робота стала другим домом,найкращий колектив у світі,хороша зарплата,стабільний графік,гарне ставлення від колег
Все круто!
11.04.23 20:09
Валентина Беспалько,
г. Львов
Хороша робота,цікава. По можливості навчаюсь чогось нового для себе. Близько біля дому,тому зручно. Колектив просто чудовий, веселий, добрий.
Все добре