TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахмач, Бахчисарай, Біла Церква, Бердичів, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Дружковка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ілїчівск, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Орджонікідзе, Полтава, Ровно, Свердловск, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Феодосія, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTIENS
Відгуки про компанію «TIENS» Усього: 23
Усі Київ Бахмут Бахмач Бахчисарай Біла Церква Бердичів Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Дружковка Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ілїчівск Кам’янец-Подільськ Кіровоград Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Макіївка Маріуполь Мелітополь Миколаїв Нова Каховка Одеса Орджонікідзе Полтава Ровно Свердловск Севастополь Сімферополь Суми Тернопіль Ужгород Феодосія Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Ялта
22.03.16 18:32
Наталья Денисова,
м. Ровно
Компанія"Тіенс"-це можливість заробити ті гроші,які забажаешь мати. Головне легально, офіційно та надійно. Тисячі людей досягли успіху в компаніі. Я одна з них. Сотні людей мені вдячні за допомогу. Я пишаюсь своєю роботою. Мій тел.(096)76-33-144
Є люди які негативно відносяться до мережевого бізнесу. Конкуренцію також ніхто не відміняв."Скривджені долею"є і в нас. Куди ж їх дівати. Тут же потрібно працювать.
22.03.16 18:25
Василь Васильєв,
м. Ровно
Чудова можливість змінити своє життя на краще!!! Працювати не на "чудову" державу та олігархів, а на себе і забезпечити майбутнє на краще!
Всі хто пише про негативні сторони, в загальному це ті кому нічого не вдалося в житті і вони заздрять людям які не зраджують своїм цілям! Вони не хочуть щоб інші жили краще ніж вони!
21.03.16 17:08
иван иванов,
м. Ровно
В ГОРОДЕ РОВНО ПО УЛИЦЕ СОБОРНОЙ ЕСТЬ ТЦ МАНХЕТЕН НА 4 ЭТАЖЕ ЕСТЬ ОФИС *СТАТУС*- РУКОВОДИТЕЛЬ ДЕНИСОВА ,ЗАНИМАЮТСЯ ЛОХОТРОНОМ - РАЗВОДЯТ РОВЕНЧАН НА ДЕНЬГИ .САМИ ПРИЕХАЛИ С ХЕРСОНА И НИКОЛАЕВА.В ЭТОМ ПИДАРАСТИЧЕСКОМ КОЛЛЕКТИВЕ ЕСТЬ ТАКАЯ МОЛОДАЯ МАНДА.ХАМКА И БЫДЛО НИКОЛАЕВСКОЕ ХОДУНОВА АЛЁНА .КОТОРАЯ СУКА НЕСУСВЕТНАЯ РАЗВОДИТ ДОВЕРЧИВЫХ ГРАЖДАН НА ДЕНЬГИ .СКОРО И К ТЕБЕ ПОЛИЦИЯ ПОСТУЧИТСЯ .
НЕГАТИВНЫЙ КОЛЛЕКТИВ ОФИСА *СТАТУС*-ГРАЖДАНЕ НЕ ИДИТЕ НА ПОВОДУ ЭТИХ ЖУЛИКОВ,ЧРЕВАТО МАТЕРИАЛЬНЫМИ ПРОБЛЕМАМИ.