укрсервис
Сайт: www.ukrservice.biz
Телефони: 0432 555-333
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Хмельницький
торговдя электроинструментом
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюукрсервис
Відгуки про компанію «укрсервис» Усього: 113
16.11.20 13:30
Сергей Сергей,
м. Вінниця
нормальна компанія. зараз вони ужесточили карантинні заходи, але якщо маєш бажання, на роботу попасти можна. співбесіду провели по відео звязку, потім виконав тестове завдання, поспілкувався з керівником по відео звязку. це хороша схема. не треба витрачати час на дорогу + власна безпека. не треба їхати в громадському транспорті, контактувати з купою незнайомих людей. ера цифрових технологій!
немає
28.09.20 10:54
Алексей,
м. Вінниця
Дружные и приятные люди в коллективе, справедливое и честное начальство. Я рад, что устроился в солидную компанию в которой мне приятно работать=)
пока не нашел, надеюсь и не найду
23.09.20 14:46
Кирилл Яковлев,
м. Вінниця
Очень отзывчивый коллектив и понимающее начальство, всегда пойдут на встречу своему сотруднику.
К обучению персонала относятся с большим инузиазмом и я считаю что это большой плюс в сторону компании.
Своевременная зарплата, проблем с выплатой нет.
Отрицательных и негативных эмоций не было.
23.09.20 13:37
Василий ИВановичев,
м. Вінниця
нормальная контора все четко по правилам
я не смог бы так работать. мне нужна свобода время чтобы отдохнуть прийти на роботу на 11 не на 9
и уйти в 4 а не в 6
есть правила
18.09.20 21:09
м. Вінниця
Компания структурная, новый опыт, много работы, есть приятные люди, их не много, но если присмотреться, то они будут крутыми коллегами.
Много вранья, двуличных игор. Не все руководители лоялны к сотрудникам, а если вы увольняетесь по собственной инициативе, то лутше что б будущий работодатель не спрашивал отзыв о вас в укрсервисе, могут легко дать волчий билет.
12.08.20 15:14
Олекса,
м. Вінниця
Манера спілкування з дівчинкою hr)))
подзвонили мені самі з укрсервісу… вакансія — водій навантажувача. Приїжджаю на наступний день, приходять боси на співбесіду і давай, що там потрібно ще допрацьовувати вантажником, після роботи затримуватись і по суботам виходити. І це все за 10000грн….))) клоуни… якщо ви не розрізняєте професії водій навантажувача і вантажника, то це ваші проблеми… чомусь під час роботи ніхто замість водія навантажувача н е...»
17.07.20 16:57
Вероника,
м. Вінниця
В первый раз попала на работу в крупную компанию. Очень позитивный и дружный коллектив. Комфортные условия работы. Рабочий процесс очень хорошо налажен. Комунникации в компании на высоком уровне. Каждый отвечает за свой обьем работы. Есть возможность карьерного роста.
111111111
17.07.20 15:53
Иванна,
м. Вінниця
очень понравился офис. на собеседование меня провели на 2 етаж и я увидела как все у них устроено. казалось бы я, а я такое не очень люблю, но все на достаточном расстоянии друг от друга, широкие и красивые столы и стулья. Я со всеми начала здороваться и мне доброжелательно отвечали. Уже представила как буду приходить сюда по утрам на работу, но... мне отказали, потому что взяли другого человека, а меня типа в...»
меня не взяли
16.07.20 16:05
м. Вінниця
Працюю в компанії близько півроку, довго приймала рішення щодо звільнення з попереднього місця роботи, зараз прийшла до висновку, що рішення було правильним: оплата праці на рівні, лояльне ставлення керівництва та класний колектив. Подобається той факт, що компаніє продає якісний товар і має гарний авторитет. Вдячна за те, що в мене повірили, взяли на роботу зовсім без досвіду в подібній сфері, всього навчили і...»
Складні моменти і труднощі ми зустрічаємо там, де хочемо розвиватись і рости, спочатку важко було включитись в роботу, оскільки асортимент дуже широкий, але це скоріш позитивний момент, аніж негативний;)
09.07.20 10:35
Юлія,
м. Вінниця
Завжди хотіла працювати у великій компанії.
Укрсервіс - це дружна команда, можливість розвиватися, гідна оплата праці та безцінний досвід.
За час роботи скалалися лише приємні враження!
За час моєї роботи не було