укрсервис
Сайт: www.ukrservice.biz
Телефони: 0432 555-333
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Хмельницький
торговдя электроинструментом
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюукрсервис
Відгуки про компанію «укрсервис» Усього: 113
13.12.19 17:28
Дмитрий,
м. Вінниця
Был на собеседовании и стажировке в этой компании на регионала. Ну что я вам скажу. Собеседование 2 раза, выучить товар, найти клиентов, продать...И все это в первых 2 месяца работы. Не прошел стажировку. Не выстрелило. Жаль. Спасибо, что заплатили, не кинули на з/пл.
много информации
12.12.19 17:23
Наталья,
м. Вінниця
В августе пришла совершенно неопытной, прошла тестирование на холодные продажи. Тяжело было начинать - товар учить, клиентов в интернете искать, программу понять. 2 месяца я не могла показать результат и выйти на план продаж. И тем не менее обещанную зарплату платили! В декабре предложили перейти в помощники проектного менеджера, так как в ноябре мой результат был хорошим. Мой потенциал и стремление развиваться...»
все супер
12.12.19 13:39
Данило,
м. Вінниця
Був на співбесіді,відправляв резюме на маркетолога.Виявилось,що знань та досвіду не достатньо.Прикро звичайно. Проте, мені дали рекомендації, чого не вистачає і що потрібно розвивати. Буду прокачувати свої скіли,і можливо запросять ще раз)
11.12.19 14:52
Саша,
м. Вінниця
Працюю у відділі прямих продаж,продавцем .Зараз маю можливість їздити у робочі відрядження,відвідувати заводи виробники,техніки яку продаю в магазині.Також часто за виконання планів продажу,отримую різні приємні подарунки(футболки,флешки,термочашки). Бути лідером то круто!
11.12.19 14:39
Никита,
м. Вінниця
Работаю экспидитором. Раньше работал в другой компании с похожим товаром. Были камандировки по всей Украине, неделями дома не бывал. за бой постоянно выщитали з зарплаты, то получал обычно половину того шо обещали. ище и деньги возил. постоянно стремался. А бой от меня некак не зависел. А тут совсем другое дело. Утром уехал к концу дня вернулся. боя нет. загрузку сам контралирую. и деньги не вожу, то за сибя не...»
все устраивает
10.12.19 17:29
Антоніна,
м. Вінниця
Працюю відносно довго в компанії,скоро ювілей 10 років.Була в декреті,повернулась без проблем. Да,нової інформації було багато,багато відбулося змін в робочому процесі.Компанія не стоїть на місці,розвивається,а разом з компанією і я маю гарну можливість рости професійно.
10.12.19 11:48
Вика,
м. Вінниця
Работаю уже несколько лет менеджером по клинингу :)
Приятно что относятся так же как и к любому другому сотруднику. Как к человеку. Привела сюда и двух своих подруг. Теперь работаем бригадой.
Вечером сложно выехать из этой части города.
09.12.19 15:45
Алексей,
м. Вінниця
Пришел в компанию совсем "зеленым" и неопытным в продажах. К тому же без знания товара. Учил все! Да, информации много, голова пухла первых 2 месяца от постоянных обучений и тестов, а надо ведь еще искать клиентов и продавать, оттачивать знания. Думал сдуюсь. Сейчас, когда прошло больше полугода смеюсь, что тогда паниковал. Сейчас продаю, зарабатываю!
09.12.19 11:00
Володимир,
м. Вінниця
Двічі відправляв резюме в цю компанії на різні посади, але після того, як поспілкувалися зі мною по телефону - сказали що я не подхожу на ці посади. Але через два роки знову став шукати роботу. До мене перетелефонували, запросили на співбесіду, я пройшов тестування і мене прийняли на стажування. Мені компанія подобається. Колектив гарний, допомагають. Голова поки що йде обетом від кількості інформації, адже треба...»
не бачу
06.12.19 10:54
Марина,
м. Вінниця
Пропрацювала два з половиною роки в одному із відділів продаж. Звільнилась тому, що вже "вирісла" і постала внутрішня потреба рухатися далі. В компанії отримала нових знань та навичок. Керівник відділу постійно проводив навчання. Відділом часто збирались відпочивати. З радістю йшла на роботу. Тому важко далося рішення піти з компанії. Але назавжди залишаться гарні враження та приємні спогади. Дякую!
.....