Столичная Ювелирная Фабрика
Сфера діяльності: Торгівля: Ювелірні вироби
Телефони: 0679784537
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ірпінь, Кіровоград, Кременчуг, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Ровно, Тернопіль, Ужгород, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Телефони: 0679784537
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСтоличная Ювелирная Фабрика
Відгуки про компанію «Столичная Ювелирная Фабрика» Усього: 296
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ірпінь Кіровоград Кременчуг Луцьк Львів Одеса Полтава Ровно Тернопіль Ужгород Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці
21.11.24 14:22
Юлія Ігнатенко,
м. Ровно
Робота, якою я задоволена! Працюю тут кілька місяців, все подобається. Колектив дружній, керівництво розуміюче, умови праці комфортні. Зарплату виплачують вчасно, а головне – тут цінують співробітників.
Мені подобається тут
13.11.24 14:35
Софія Будянська,
У Столичній працювати комфортно і цікаво. Робота з прикрасами – це завжди щось нове і креативне, плюс колектив класний!
Все окей
07.11.24 12:45
Інна Войтенко,
Робота в call-центрі не з легких, але тут приємні люди, які завжди підставлять плече. Звісно, бувають важкі дні, але коли ти в класній команді, все це легше. Тут можна багато чому навчитися, і для мене це...»
Все добре
31.10.24 15:51
Влад Уманець,
Столична Ювелірна фабрика – це крута команда і класні можливості! Радий, що потрапив сюди, бо тут справді цінують та підтримують своїх працівників. Окрім роботи, є ще й класні корпоративи та заходи, які ще...»
Мене все влаштовує
23.10.24 15:23
Інна Колесниченко,
Зарплата тут нормальна, платять вчасно, це головне. Мені подобається те, що робота з клієнтами не така напружена, як можна подумати. Тут всі на позитиві, атмосфера дружня :)
Мені все подобається
23.10.24 15:17
Ольга Рудик,
Робота в Столичній підходить тим, хто шукає стабільність і хоче працювати в організованій компанії. Все чітко, зарплата стабільно виплачується. Якщо ти любиш спілкуватись з людьми і готовий допомагати їм з...»
Мені ок
17.10.24 14:34
Катерина Христич,
Для мене це робота мрії — цікаво, спокійно, без зайвого напрягу. Зарплата стабільна, графік теж нормальний, так що я задоволена на всі 100%.
Все супер!
10.10.24 14:11
Марина Павлова,
Працюю тут вже рік і кайфую! Команда дуже дружня, завжди підкажуть і допоможуть. Ну і прикраси навколо - просто мрія! Вчишся розуміти ювелірку, плюс постійно з красивими речами.
Все супер
03.10.24 16:33
Гульченко Вікторія,
Чудове місце для роботи! Особливо подобається, що ми працюємо з таким красивим продуктом. Атмосфера в компанії позитивна, керівництво лояльне.
:))))
26.09.24 14:22
Оксана Горянська,
Компанія стабільна, зп виплачу.ть вчасно, проблем не виникає. Колектив молодий і дружній, веселий. Зручно добиратися на роботу, офіс у хорошому місці.
Мені все ок