"Медсервис"
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: med-service.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Керч, Кіровоград, Кривий Ріг, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Ровно, Харків, Херсон
Сайт: med-service.com.ua
крупная розничная сеть аптек
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію"Медсервис"
Відгуки про компанію «"Медсервис"» Усього: 2
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Керч Кіровоград Кривий Ріг Львів Мелітополь Миколаїв Одеса Ровно Харків Херсон
27.02.24 15:17
Миша,
м. Вінниця
В целом, работа в компании для меня стала не только профессиональным ростом, но и уникальным опытом, о котором я буду помнить с благодарностью.
27.06.18 19:39
Інна Орловська,
м. Вінниця
Немає
Зарплату не додали, працювала по 260-316 годин. в місяць. В аптеці (цілодобові) працювало лише 2 людини протягом 3 тижнів, без санітарки. За кілька місяців ні одного разу не приїхала наш регіональний директор Жиленко А.В.
Аптека в жахливому стані, вітрини відкриті, крадіжки. Туалет часто взагалі не працював, ремонтувати ніхто не спішив. Отоплення не було до середини грудня.