"Медсервис"
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: med-service.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Керч, Кіровоград, Кривий Ріг, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Ровно, Харків, Херсон
Сайт: med-service.com.ua
крупная розничная сеть аптек
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію"Медсервис"
Відгуки про компанію «"Медсервис"» Усього: 4
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Керч Кіровоград Кривий Ріг Львів Мелітополь Миколаїв Одеса Ровно Харків Херсон
26.09.24 15:06
Мирослава,
м. Львів
Стандартна аптечна мережа, без особливих вимог. Штрафів нема, обов'язкових продажів теж. Є бонуси за акційні товари. Умови цілком прийнятні, робота без стресу.
поки мене влаштовує
28.05.20 14:49
Anonim,
Відсутні
Жахлива мережа! Працював тут 3 місяці, зарплату обіцяли одну, по факту в 2 рази менше. Вираховують за все що тільки можна. Регіональні думають лише про власні кишені. Завідуючі і персонал міняються майже кожного місяця, багато простроченого товару. Ставлення до персоналу жахливе. Не раджу цю мережу для роботи фармацевтом(провізором), а відвідувачі краще обходьте дану мережу стороною.
16.03.20 18:13
Галина Степаняк,
Немає
Доброго дня пропрацювала в компанії майже місяць.Аптека цілодобова,графік роботи дуже щільний,так як постійно бракує кадрів.Вирішила звілитись в лютому,тому що непідійшов такий режим роботи.Зарплату досих пір не виплатили ні за січень ні за лютий( хіба мінімалку).Дзвонила і до головного бухгалтера і до директора ,відповіді нормальної так і не почула .Очікувала що недоплатять ,але щоб тільки мінімальну з.п. за...»
11.03.16 14:38
м. Львів
Есть много хороших людей в колективе.
1.Днепропетровское начальство не ценит сотрудников, да и коммерческие не далеко убежали в этом.
2. Зарплата не вовремя
3. Зарплата официальная и не официальная