"Медсервис"
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: med-service.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Керч, Кіровоград, Кривий Ріг, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Ровно, Харків, Херсон
Сайт: med-service.com.ua
крупная розничная сеть аптек
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію"Медсервис"
Відгуки про компанію «"Медсервис"» Усього: 2
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Керч Кіровоград Кривий Ріг Львів Мелітополь Миколаїв Одеса Ровно Харків Херсон
16.10.22 13:05
Марія Головченко,
м. Ізмаіл
Прошу всіх хто працював в даній компанії і кому не виплатили заробітну плату по Ф2, написати мені на пошту [email protected]
Якщо ви поважаєте себе як спеціаліста, то не раджу працювати в цій,, шарагі,,
ЗП не оплачують, постійно не доплачують, постійне списання коштів з ЗП за не реалізовані товари з термінами придатності
02.02.22 00:12
м. Ізмаіл
Дружный коллектив
Зарплата нищенская, обещанную,, новую,, мотивацию получили и просто в шоке, это копейки.
Зато требуют погашения карантина, и реализацию сроков под 0 (понятно что за свои деньги). Мед-сервис катится в...»