ТзОВ "Торговий дім "АВАНТА""

Основна назва: ТзОВ "Торговий дім "АВАНТА""
Інші назви: супермаркети "Колібріс", "НАШ", "555". До 2009 року компанія називалась ЗАТ "Агроконтракт". КУА "Глобус", "Єврохолдинг". Торгово-офісний центр "Глобус". ТзОВ "Оріон-будінвест", ТзОВ "Оріон"
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.colibris.com.ua
Регіони роботи: Київ, Житомир, Івано-Франківск, Кузнецовськ, Луцьк, Львів

Опис діяльності: 1) мережа продуктових супермаркетів формату "у дома" (Волинська, Рівненська, Житомирська, Вінницька, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, І-Франківська області); 2) дистрибуція на Волині та Рівненській області: алкогольних і безалкогольних напоїв, бакалійна та кондитерська групи; 3) будівництво житлове (кілька багатоповерхівок) і комерційне (торгові центри по Україні) 4) інші мілкі бізнеси власника - Голіков Сергій Іванович Приблизно 33% компанії знаходяться у власності інвестиційної компанії "Euroventures Ukraine" (www.evu.kiev.ua)

винсо-технологии

Основна назва: винсо-технологии
Інші назви: ТОВ "Винсо-технологии",
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше

Опис діяльності: Отделка и утепление фасадов

коммунальные системы украины

Основна назва: коммунальные системы украины
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.

Опис діяльності: Концерн «Коммунальные системы Украины» – негосударственная украинская компания, которая предоставляет централизованные технические, финансовые, организационные и административные услуги в сфере управления объектами ЖКХ. Производственная деятельность Концерна «КСУ» нацелена на обеспечение надежной и экономичной работы объектов жилищно-коммунального хозяйства, а также повышение эффективности их функционирования за счет внедрения и использования современных энергосберегающих технологий. Во всех регионах нашей деятельности мы проводим единую политику, направленную на комплексную модернизацию объектов...

долфи украина

Основна назва: долфи украина
Інші назви: ооо "Долфи Украина"
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Регіони роботи: Київ, Бахмач, Дніпро, Луцьк, Полтава, Харків

Опис діяльності: реализация товаров медназначения

ДисНа

Основна назва: ДисНа
Сайт: disna.ua
Регіони роботи: Київ, Одеса

Опис діяльності: дистрибутор алкогольной и безалкогольной продукции премиального сегмента

DIVA

Основна назва: Smile English School
Інші назви: SMILE English school м.Київ, вул.Верхній Вал, 62
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: www.smile-school.com.ua

Опис діяльності: курсы английского языка, обучающие по методу Каллана.

Neocon

Основна назва: Neocon
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: www.neocon.ua

Опис діяльності: Компания занимается изготовлением и продажей: торгового оборудования. наружной рекламы, электронно-информационных систем, презентационно-выставочного оборудования, и т. п.

ООО Продимпекс

Основна назва: ООО Продимпекс