Лохотрон повний не ведіться люди бо будете в повній жопі бабнік...
Основна назва: Лохотрон повний не ведіться люди бо будете в повній жопі бабнік хоче виручки від продажу товарів а там того нічого немає
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Лохотрон повний не ведіться люди бо будете в повній жопі бабнік хоче виручки від реалізації продукції а їїї немає
Акватор Рівне
hire.ua
Основна назва: hire.ua
Сайт: hire.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: HIRE.UA — велика рекрутингова організація в Україні, що пропонує послуги пошуку для всіх ІТ-фахівців. Мета – об'єднати кваліфікованих спеціалістів для відкриття нових обріїв та можливостей.
Сайт: hire.ua
Регіон роботи: Львів
Skinboutique.com.ua
Основна назва: Skinboutique.com.ua
Інші назви: онлайн магазин
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: skinboutique.com.ua
Опис діяльності: онлайн магазин Скинбутик (SKINBOUTIQUE.COM.UA) торговля косметикой по всей Украине
Інші назви: онлайн магазин
Опис діяльності: Працевлаштування українців в Польші
Зроблено
Основна назва: Зроблено
Сайт: zrobleno.com.ua
Опис діяльності: Наш сервис — это система. Система, которая помогает заказчику и исполнителю ремонта найти друг друга. Система, которая одновременно работает на тех, кто хочет получить качественную услугу и на тех, кто хочет развивать свой бизнес. Система, которая разрушает миф о невероятной сложности ремонта.
Сайт: zrobleno.com.ua
Сибирская благозвонница
Основна назва: Сибирская благозвонница
Euroses
Основна назва: Euroses
Інші назви: EUROSES Санітарна служба
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт: euroses.com.ua
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Компанія Euroses надає послуги боротьби зі шкідниками такими як, таргани, мухи, мурахи, клопи, блохи, оси, павуки, жуки, комарі та інше. Пропонують комплексне вирішення питань, що стосуються санітарних вимог до об'єктів будь-яких типів та розмірів.
Інші назви: EUROSES Санітарна служба
Сайт: euroses.com.ua