Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

Guidelang

Основна назва: Guidelang
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: www.guidelang.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Лучший сервис по поиску курсов

Artika

Основна назва: Artika
Інші назви: Артіка, Артика
Сайт: artika.lviv.ua
Регіон роботи: Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Жалюзі (вертикальні, горизонтальні, день-ніч, фасадні), захисні ролокасети, ворота, карнизи, римські штори, москітні сітки

Divestix Brokerage

Основна назва: Divestix Brokerage
Інші назви: Дайвестикс Брокеридж
Сайт: divestixbrokerage.com
Регіон роботи: Одеса
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания DivestiX Brokerage оказывает финансовые услуги.

Solantis

Основна назва: Solantis
Інші назви: Солантіс, Солантис
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Хімія, ПММ
Сайт: www.solantis.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Солантіс Україна – молода, амбіційна українська компанія, яка динамічно розвивається на аграрному ринку України і швидко реагує на потреби сільськогосподарських виробників. Серед продуктів – мінеральні гранульовані NPK добрива, спеціальні листкові добрива. Продукти показують зразкові результати і відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки.

Фірма АСАВА

Основна назва: Фірма АСАВА
Сфера діяльності: Торгівля: Книги, CD, DVD, журнали, газеты
Сайт: asava.com.ua
Опис діяльності: Фірма АСАВА постачає БУХГАЛТЕРСЬКІ КНИГИ та БЛАНКИ дуже високої якості надрукованих на спеціальному, офсетному, газетному і самокопіювальному папері і за дуже низькими цінами. Мінімальні терміни постачання! Фірма АСАВА також постачає широкий асортимент КАНЦТОВАРІВ, ГОСПОДАРСЬКИХ ТОВАРІВ, ОФІСНОГО ПАПЕРУ ТА КОНВЕРТІВ ЗА НАДЗВИЧАЙНО ВИГІДНИМИ в Україні цінами. Мінімальні терміни постачання! (044) 499-0123, (068) 528-0094, E-mail: [email protected], asava.com.ua

ООО “Компания Элемент”

Основна назва: ООО “Компания Элемент”
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: okna-element.com
Регіон роботи: Херсон
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания ELEMENT (ЭЛЕМЕНТ) — производитель эксклюзивных окон и дверей из немецкого профиля KÖMMERLING (КЕМЕРЛИНГ) и немецкой фурнитуры WINKHAUS (ВИНКХАУС). Основное направление — окна и двери для частных домов, коттеджей с высокими европейскими требованиями по утеплению и остеклению. Мы предлагаем как механические, проверенные временем, системы отпирания и запирания конструкций, так и полуавтоматику, автоматику через удаленные системы контроля доступа. Мы будем рады видеть Вас в наших салонах в Киеве, Одессе и Херсоне: Протестируем наглядно работу портальных раздвижных дверей современных...

shvenant

Основна назва: shvenant
Інші назви: Антон Швень
Сайт: shvenant.xyz
Опис діяльності: Разработка, дизайн и продвижение сайтов

Japan Shampoo

Основна назва: Japan Shampoo
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: japan-shampoo.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Japan Shampoo - это интернет-магазин профессиональной косметики (Украина), в котором вы найдете широкий выбор косметических средств по уходу за волосами, лицом и телом.

ExpertMusic

Основна назва: ExpertMusic
Інші назви: ТОВ ІНДОРМЕДІА
Сайт: expertmusic.net.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: ExpertMusic — создал сервис-платформу для взаимовыгодного взаимодействия правообладателей музыки с бизнес пользователями по всему миру (UBER в музыке для бизнеса). Наши офисы открыты в 3х странах Украине, России и Польше.

Велпакс

Основна назва: Велпакс
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт: wellpacks.com.ua
Регіон роботи: Одеса
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Каждый предприниматель знает, что надежная упаковка — это лицо бизнеса. Компания “WellPacks” специализируется на производстве и реализации полиэтиленовой и бумажной продукции для вашего бизнеса. Мы строим нашу историю на развитии доверительных и долгосрочных партнерских отношений. А благодаря грамотной организации производства и использованию современного оборудования успешно выполняем заказы любого объема. Мы верим в то, что наш интернет-магазин пакетов и упаковок станет вашим надежным бизнес партнером, и поможет грамотно презентовать продукцию.