Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины
Основное название: PROPERTY iNVEST CLUB
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Сайт: napvalencia.com
Регион работы: Одесса
Описание деятельности: Нема що описувати, це скам. Але вакансія наразі розміщена на сайтах robota.ua та work.ua тож вважаю за потрібне попередити
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Сайт: napvalencia.com
Регион работы: Одесса
ЦЕ СРІБЛО
Основное название: ЦЕ СРІБЛО
Сфера деятельности: Производство/поставка: Химия, ГСМ
Сайт: thesriblo.com
Описание деятельности: ЦЕ СРІБЛО — українська компанія, що спеціалізується на виробництві та реалізації інноваційних засобів для безпечної та ефективної дезінфекції води в басейнах. Її флагманський продукт — безхлорний комплекс на основі наносрібла, міді та катіонного біоцидного полімеру — забезпечує тривалий захист від бактерій, водоростей та вірусів, не викликаючи подразнень шкіри чи очей. Переваги продукту: Безпечність: Не містить хлору та агресивних хімікатів, що робить його ідеальним для дітей та людей з чутливою шкірою. Ефективність: Знищує до 99% патогенних мікроорганізмів та запобігає утворенню водоростей. ...
Сфера деятельности: Производство/поставка: Химия, ГСМ
Сайт: thesriblo.com
ІТЕЗ
Основное название: ІТЕЗ
Сайт: itez.com.ua
Описание деятельности: ІТЕЗ — українська компанія, яка спеціалізується на впровадженні сучасних ІТ-рішень для підприємств різного масштабу. У першу чергу вона орієнтується на комплексне обслуговування бізнесу: від IT-аутсорсингу та хмарних серверів до проєктування мереж і налаштування систем відеоспостереження. Послуги компанії дозволяють оптимізувати робочі процеси, зробити їх більш безпечними та зручними для співробітників. Клієнти відзначають зручність співпраці — усі етапи, від консультації до реалізації проєкту, проходять чітко й у погоджені терміни. ІТЕЗ надає індивідуальні рішення, враховуючи специфіку діяльності...
Сайт: itez.com.ua
Friendly
Основное название: Friendly
Другие названия: Еко-таксі у Львові
Сфера деятельности: Услуги: Транспорт, доставка, логистика, хранение
Сайт: www.friendly.in.ua
Регион работы: Львов
Описание деятельности: Friendly — автопарк сучасних, зручних і екологічних авто у Львові. Наша мета — сприяти енергетичній незалежності України та турбуватись про довкілля. Електромобілі не забруднюють атмосферу, тому кожна поїздка з нами — це крок до чистішого й здоровішого середовища. Ми пишаємося нашими водіями — вони завжди ввічливі, уважні та відповідальні. Обирайте Friendly, щоб подорожувати комфортно, швидко й точно за графіком.
Другие названия: Еко-таксі у Львові
Сфера деятельности: Услуги: Транспорт, доставка, логистика, хранение
Сайт: www.friendly.in.ua
Регион работы: Львов
аскания fmgc
Основное название: аскания fmgc
ЛІТТЛ ХАУЗ
Основное название: ЛІТТЛ ХАУЗ
Другие названия: LH Group – офіційний імпортер та представник в Україні провідних fashion-брендів: FALKE, HANRO, ROECKL, STEIFF, SANETTA, ELSY (Germany, Swiss, Italy), ТОВ "ЛІТТЛ ХАУЗ", LH Group, LITTLE HOUSE
Сайт: lhgroup.com.ua
Описание деятельности: LH Group - міжнародний fashion-рітейлер з 2015 року, який займає сегмент преміальної білизни, аксесуарів та дитячої моди. Мережа включає 12 магазинів у центрі Києва та найкращих ТРЦ, зокрема монобрендові бутіки та корнери FALKE, HANRO, ROECKL та мультибрендові магазини для дітей LITTLE HOUSE.
Сайт: lhgroup.com.ua
Описание деятельности: Інтернет магазин для дорослих
Сфера деятельности: Торговля: Косметика, парфюмерия
Сайт: esexshop.com.ua
Описание деятельности: Інтернет магазин для дорослих
ZHYVA - український бренд спортивного одягу та купальників з...
Основное название: ZHYVA - український бренд спортивного одягу та купальників з регенерованого нейлону
Другие названия: Жива
Сайт: zhyva.com
Описание деятельности: Zhyva – український бренд, який створює спортивний одяг та купальники зі старих рибальських сіток і пластикового сміття, виловлених з морів та океанів. Виробництво нашого одягу очищує планету від пластику, економить природні ресурси на етапі виробництва і в якості сировини.
Другие названия: Жива
Сайт: zhyva.com
Стандарт комплект
Основное название: Стандарт комплект
Другие названия: ПП "Стандарт комплект"
Сайт: s-komp.com
Описание деятельности: Оптова та роздрібна торгівля промисловою групою товарів для виробництв.
Другие названия: ПП "Стандарт комплект"
Сайт: s-komp.com
Florista
Основное название: Florista
Другие названия: Міжнародна доставка квітів
Сфера деятельности: Торговля: Цветы, семена, растения, зоотовары
Сайт: florista.com.ua
Описание деятельности: Міжнародна доставка квітів від Florista — коли важливо сказати “люблю”, “дякую” чи “сумую”… навіть на відстані. Ми доставляємо квіти по всьому світу — з України в Європу, США, Канаду, ОАЕ та інші країни. Понад 7500 професійних флористів у різних куточках планети створюють розкішні букети, що дарують щастя та емоції. 🎁 Важлива подія? День народження? Ювілей? Просто хочеться потішити близьку людину? Ми зробимо це бездоганно: вчасно, красиво та з душею. 📲 Замовляйте просто зараз: 🌐 https://florista.com.ua/ Florista — квіти, які подорожують світом заради ваших почуттів
Другие названия: Міжнародна доставка квітів
Сфера деятельности: Торговля: Цветы, семена, растения, зоотовары