Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины

Список работодателей Всего: 11526

Супер Гра казино

Основное название: Супер Гра казино
Сайт: super-gra.beua.com.ua
Описание деятельности: Встановивши мобільний додаток Super Gra, гравці можуть отримати до 500 грн бонусу залежно від суми поповнення. Також за підписку на Telegram-канал казино надається 25 фріспінів у грі Big Heist. Ці бонуси не потребують відіграшу, що робить їх особливо привабливими.

Импел Украина

Основное название: Импел Украина
Другие названия: impelukraine
Сайт: impelukraine.com.ua
Описание деятельности: Не каждый коллектив может похвастаться успешной стратегией взаимодействия руководства с сотрудниками. Эта компания которая застряла в 90-х С НЕПРОФЕССИОНАЛАМИ

VIN Check

Основное название: VIN Check
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт: vincheck.com.ua
Регион работы: Львов
Описание деятельности: Наша служба перевірки VIN дозволяє вам відкрити історію транспортного засобу всього за кілька кліків. Це гарантує, що ви можете зробити усвідомлений вибір під час купівлі чи продажу. Розкрийте таємниці історії будь-якого автомобіля за допомогою нашої комплексної служби перевірки VIN, створеної для надання ясності та впевненості. Отримуйте детальні звіти про аварії, ремонти та історію власності. Приймайте обґрунтовані рішення завдяки точним та надійним даним про транспортний засіб. Отримуйте необхідну інформацію без зусиль для забезпечення прозорості та уникнення несподіванок. Наша...

United Kyiv Roasters

Основное название: United Kyiv Roasters
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: ukr.coffee
Описание деятельности: Компанія «Uneted Kyiv Roasters» (UKR) спеціалізується на комплексному обслуговуванні кавового бізнесу у Києві та Київській області. В число наших услуг входит: оренда, встановлення та обслуговування професійних кофемашин; продаж та доставка свіжообсмаженої кави; послуги майстерні для закладів зі своїм обладнанням; продаж та доставка всієї супутньої продукції для кав’ярні (склянки, кришки, трубочки, холдери та ін.) Продаж партнерської продукції (вода, молоко, солодощі, бутерброди та ін.) навчання персоналу кав’ярні у Києві та Київській області. Наша місія — підвищення культури ведення кавового бізнесу в...

VL-POST

Основное название: VL-POST
Другие названия: Доставка документов в Россию и Беларусь
Сфера деятельности: Услуги: Юридические услуги, право, адвокатура, консультации
Сайт: www.vl-post.com
Описание деятельности: Если вам необходимо организовать доставку документов в Россию и Беларусь, важно выбрать надежного и проверенного партнера для выполнения этой задачи. Компания VL-Post предлагает профессиональные услуги по доставке документов, обеспечивая безопасность и оперативность на каждом этапе транспортировки. Благодаря многолетнему опыту работы и квалифицированной команде специалистов, мы гарантируем, что все документы будут доставлены в срок и в полной сохранности. Одним из главных преимуществ работы с нами является индивидуальный подход к каждому клиенту. +380684660303 WhatsApp , Telegram +421940288011...

City Smile

Основное название: City Smile
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: citysmile.com.ua
Описание деятельности: Стоматологічний центр City Smile оснащений найдосконалішим обладнанням, яке дозволяє оптимально проводити діагностику та лікування навіть у найскладніших випадках, а кожен кабінет оснащений найновішою технікою.

City Smile

Основное название: City Smile
Сайт: citysmile.com.ua

buhfop.com

Основное название: buhfop.com
Другие названия: buhfop
Сайт: buhfop.com
Регион работы: Львов
Описание деятельности: Онлайн-бухгалтерія для ФОП 1-3 груп. Податкові звіти, консультації, реєстрація ФОП, ведення обліку, захист при перевірках. Працюємо по всій Україні.

Green Planet

Основное название: Green Planet
Сайт: greenplanet.dp.ua
Регион работы: Днепр
Описание деятельности: Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру, 10–50 співробітників, послуги з проектування та будування систем енергопостачання під ключ, для приватних будинків і комерційних об'єктів, із використанням відновлювальних альтернативних джерел енергіі.

roks.org.ua

Основное название: roks.org.ua
Другие названия: ПрАт Рокс
Сфера деятельности: Производство/поставка: Электроника, бытовая техника
Сайт: roks.org.ua
Описание деятельности: Компанія з багаторічним досвідом у сфері телекомунікацій, заснована 1994 року. Має клієнтів та партнерів по всьому світу. Активний учасник міжнародних виставок. Офіційний представник кабельної продукції Cavel з Італії.