Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

«Великий Шелковый Путь»

Основна назва: «Великий Шелковый Путь»
Інші назви: ООО «Великий Шелковый Путь»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: vhh.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: производство металлоизделий (трубы, профиля)

ЧП "АМ Лингвиста"

Основна назва: ЧП "АМ Лингвиста"
Інші назви: ПП "АМ Лінгвіста"
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: eurowork.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Занимается только легальным трудоустройством в Польше и Чехии с 2006 года. Есть лицензия на трудоустройство от Министерства Социальной Политики Украины, что позволяет заниматся деятельностю по рекрутингу прозрачно.

MassMart

Основна назва: MassMart
Інші назви: МассМарт
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: massmart.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Сеть магазинов мультибрендовой одежды формата off-price

На Базар

Основна назва: На Базар
Інші назви: ТОВ "На Базар"
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: nabazar.net
Регіон роботи: Дніпро
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Интернет площадка свежих домашних продуктов питания.

Визави клаб. Отзывы и мнения о брокерской компании

Основна назва: Визави клаб. Отзывы и мнения о брокерской компании
Сайт: www.vizavi.club
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердянск, Дніпродзержинск, Дніпро, Запоріжжя, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Макіївка, Мелітополь, Первомайськ, Ровно, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Чернівці
Рейтинг компанії:

Ексун. Отзывы и мнения о брокерской компании

Основна назва: Ексун. Отзывы и мнения о брокерской компании
Сайт: exun-gold.com
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердянск, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Кіровоград, Кривий Ріг, Луцьк, Миргород, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Ровно, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Черкаси

Брокер Гамильтон. Отзывы и мнения трейдеров

Основна назва: Брокер Гамильтон. Отзывы и мнения трейдеров
Сайт: hamilton.club
Регіони роботи: Київ, Бердянск, Дніпро, Житомир, Кіровоград, Мелітополь, Одеса, Полтава, Прилуки, Суми, Тернопіль

Основна назва: https://viaflor.com.ua
Інші назви: виафлор, виа флор, viaflor
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: viaflor.com.ua
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: VIAFLOR - доставка цветов в Харькове. Прагматичный подход к романтичному сервису – только в VIAFLOR! С нашими оригинальными букетами мы занимаем самые высокие позиции в рейтинге интернет магазинов Харькова. Мы предлагаем не просто заказать цветы в Харькове, мы дарим уникальное настроение и незабываемые эмоции! С уважением, команда ViaFlor!

Дымоход - спец. Прогресс

Основна назва: Дымоход - спец. Прогресс
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання

Опис діяльності: Производство дымоходов

CasinoMoneyPay

Основна назва: CasinoMoneyPay
Інші назви: КазиноМаниПэй
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: casinomoneypay.com
Опис діяльності: Лучшие игровые автоматы с моментальными выводами и прекрасными барабанами для выигрыша. У нас вы найдете бесплатную регистрацию, крутые мобильные версии слотов. Акции для новичков и крутые бонусы, розыгрыши для постоянных клиентов.