Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

Авиационное оборудование

Основна назва: Авиационное оборудование
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: crewshop.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Занимается продажей товаров для авиации.

Троценко С.В., ФОП

Основна назва: Троценко С.В., ФОП
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Регіон роботи: Запоріжжя
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Уважаемые соотечественники, очень не рекомендовано связываться с этой частой конторой. Развод следующий - приглашают на работу сотрудника, обещают минималку. Робота не требует большой квалификации - развести товар по аптекам, погрузить и соответственно выгрузить. Все просто, но! Первую зарплату вам выплатят не ранее через 60 дней. За этот период будете РАБОМ. Если уволитесь, то в лучшем случае, получите оплату за первый месяц, остальное подарите работодателю. Гаденыши!!!

Воля кабель

Основна назва: Воля кабель
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер

TarakanOFF

Основна назва: TarakanOFF
Інші назви: Центр дезинсекции и дератизации
Сфера діяльності: Послуги: Екология, переробка сміття, вторинна сировина
Сайт: tarakanoff.od.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Служба дезинсекции и дератизации TarakanOFF – проводим комплекс дезинфекционных мероприятий, направленных на уничтожение переносчиков инфекционных заболеваний (грызунов и насекомых). Предоставляем услуги дезинсекции - уничтожение тараканов, блох и клопов, а также услуги дератизации - уничтожение мышей и крыс.

Современные дымоходы

Основна назва: Современные дымоходы
Інші назви: ТОВ СД-ГРУП
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: dimari.com.ua
Опис діяльності: Продажа дымоходов

ТОВ "АрбоФінанс"

Основна назва: ТОВ "АрбоФінанс"
Інші назви: АрбоФинанс
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: arbofinance.com.ua
Опис діяльності: Компанія здійснює діяльність по викупу проблемних заборгованостей юридичних та фізичних осіб в діючих банках та банках, що знаходяться у стадії ліквідації; займається врегулюванням взаємовідносин між банками та позичальниками, результатом чого є зупинка судових суперечок. Також проводить викуп заборгованості з вигідним для клієнта дисконтом.

Муравьев александр - ГОМИК из Константиновки

Основна назва: Магазин Гиросмарт
Інші назви: Магазин электротехники Girosmart
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: www.girosmart.com.ua
Опис діяльності: Магазин электротехники Girosmart (продажа гироскутеров, гиробордов, комплектующих и аксессуаров к ним)

салон массажа Baldini

Основна назва: салон массажа Baldini
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: massagebaldini.com.ua
Опис діяльності: Добро пожаловать! Наша студия специализируется на Коррекции фигуры и Оздоровлении тела. Наша уникальность в интенсивных, качественных массажах. Мы не делаем релаксы и примитивные поглаживающие массажи.