Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

RetroStyle Games

Основна назва: RetroStyle Games
Сайт: retrostylegames.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Аутсорсингова компанія з розробки ігрового мистецтва Студія RetroStyle Games створює концепт-арт, 2D game art, стилізований games art, 3D environments, and 3D assets, пристосовані для задоволення специфічних потреб розробників мобільних ігор.

Bilobrov Clinic

Основна назва: Bilobrov Clinic
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.bilobrov.clinic
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Час – ресурс, який не відновлює зубів! Хірург-імплантолог з 10-ти літнім досвідом, CEO стоматологічної клініки Bilobrov Clinic. Запрошую на індивідуальну консультацію, обговоримо будь-яке питання, яке привело вас на сайт стоматологічної клініки.

ukrcenter.kiev.ua

Основна назва: ukrcenter.kiev.ua
Інші назви: https://ukrcenter.kiev.ua/casino-na-groshi.html
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: ukrcenter.kiev.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Сайт ukrcenter.kiev.ua створений як інформаційний ресурс де є огляди ігрових автоматів. Сайт не закликає до витрати коштів користувача! Всі ігри представлені для ознайомлення в демонстраційному режимі!

Niks-M

Основна назва: Niks-M
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: niks-m.com
Регіон роботи: Дніпро
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Дата заснування 1997 рік. Завод Нікс-М знаходиться у м. Дніпро, вул. Канатна, 130Б. Основний напрямок, виготовлення металлопластикових конструкцій (вікна, двері).

ПрАТ Позняки

Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: pngstudio.com.ua
Регіон роботи: Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Студія друку та дизайну «PNG.Studio» на базі власного виробництва

УБИА

Основна назва: УБИА
Інші назви: УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ АЛЬЯНС
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Пробовал работать тендерном отделе ,но как оказалось с тендерами у них ничего общего нет ,полный хаос и неорганизованность ,вовремя ушел и сберег свои нервы и здоровье.При мне кинули на деньги 2 людей на зарплату (официально не оформляют).Такое впечатление что набирают людей и ровно через месяц делают так ,чтобы оставить их без зарплаты

CT Game Review

Основна назва: CT Game Review
Сайт: crazytime.games
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: CT game Review всегда следиn за выходом новых казино игр и стараемся первыми рассказать вам о самых интересных и перспективных вариантах. Если вам интересны самые свежие игровые разработки, вы попали по адресу. Мы не только обозреваем игры, но и сравниваем различные онлайн-казино, чтобы вы могли выбрать подходящее для себя. Рейтинги, предоставляемые нашими экспертами, помогут вам сориентироваться в огромном мире виртуальных игорных заведений. Наша команда также предоставляет полезные советы и стратегии по игре в различные казино игры. Эти сведения помогут как новичкам, так и опытным игрокам...