БК Аватех

Опис діяльності: Двері

БК Авате Аватех

Основна назва: БК Авате Аватех
Сфера діяльності: Виробництво та постачання

Опис діяльності: Дуже погана компанія. Руковотсво потребує консультацію до псіхиатора. Постійно кричать на роботників, доводят до нервного зриву. Дуже мала зарплата

БК Аватех

Основна назва: БК Аватех

ТОВ Діві Трейд

Основна назва: ТОВ Діві Трейд
Інші назви: Погана компанія людей не цінять і дуже мала зарплата, а роботи багато.

GREANPRO - професійна рекрутингова агенція

Основна назва: GREANPRO - професійна рекрутингова агенція
Інші назви: GREANPRO, Grean Pro
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: greanpro.com

Опис діяльності: GREANPRO - професійна рекрутингова агенція. Ми допоможемо підібрати роботу вашої мрії та підберемо кандидатів на будь-які вакансії. У нас є своя база компаній, які надають роботу людям як з досвідом, так і без. Враховуючи усі ваші побажання стосовно роботи ми підбираємо для вас ідеальний варінт, готуємо до співбесіди і даємо вам можливість повернути своє життя на 180°! Також ми допомагаємо компаніям зібрати команду-мрії і робимо це швидко та якісно!

Брилі

Основна назва: Брилі
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші

HouseCar

Основна назва: HouseCar
Сайт: housecar.com.ua
Опис діяльності: Цель интернет-магазина HouseCar — сделать качественные автомобильные аксессуары и комплектующие по цене и скорости доставки доступными для украинского потребителя. Ценим оказанное нам доверие, поэтому сделаем так, чтобы нужный товар был у вас не позднее чем через 1-2 дня после заказа. Позаботимся о том, чтобы время работало на вас. Телефон: +380963776398 +380634718545 График работы: Пн-пт с 9 - 18, сб 10-15, вс выходной

IRON Master СТО

Основна назва: IRON Master СТО
Інші назви: IRON Master (АЙРОН Мастер) СТО
Сайт: iron-master.com.ua
Опис діяльності: IRON Master — станція технічного обслуговування автомобілей, яка працює на совість. У нас ви можете вирішити одразу усі проблеми із вашим авто завдяки повному спектру послуг. IRON Master Master пропонує вам послугу якісного фарбування автомобіля в місті Києв за найкращою ціною. Фарбування автомобіля допоможе зробити ваше авто бездоганним Якщо ваш автомобіль потребує повного фарбування кузова або реставрації окремих елементів, приїжджайте до нашої авто-майстерні. Ми завжди раді новим і постійним клієнтам*)

Auto America авто з США

Основна назва: Auto America авто з США
Інші назви: Авто Америка авто з США
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: autoamerica.com.ua
Опис діяльності: У Auto America ви гарантовано отримаєте: * Прозорий розрахунок вартості підбору, доставки та супутніх витрат; * Повну перевірку та детальний звіт про автомобіль перед покупкою; * Найбільш бюджетну доставку з можливих, за рахунок обсягів поставок та тісної співпраці з великою американською логістичною компанією; * Прозору розмитнення «у білу»; * Ліквідний автомобіль, який не стане у найближчій перспективі для вас проблемою; * Переоснащення автомобіля всім необхідним, для проходження обов'язкової сертифікації в Україні або будь-якій іншій країні.

IRON Master СТО

Основна назва: IRON Master СТО
Інші назви: АЙРОН Мастер СТО
Сайт: autoamerica.com.ua
Опис діяльності: Всем рекомендую Айрон мастер. Выручали не однократно. Вчера полетели тормоза, а мне на утро в дорого. Конец рабочего дня, куда ехать и кому обращаться. Обзвонил сто которые работали чуть позже, но они отказали. И попалась информация про айрон мастер, набираю им. Поднял трубку директор и владелец сто, как я потом узнал. Говорит без проблем приезжайте мы вас подождем. Промучались с моей машиной до 9.30 вечера, но все сделали. Хочу выразить слова благодарности директору и мастерам. Спасибо большое за человечность, она еще осталась в нашем мире. Рекомендую!